Niki Tuulen ja MV Agustan yhteistyö päättymässä

Niki Tuuli on julkaissut sosiaalisen median kanavissaan päivityksen, jossa hän kertoo tulevan viikonlopun Supersport-luokan MM-osakilpailun olevan viimeinen yhdessä MV Agustan kanssa.

”Kaksi vuotta MV Agusta -perheen kanssa on kulunut nopeasti. On viimeisen yhteisen kisaviikonloppumme aika”, kirjoittaa Tuuli.

Viime vuodeksi Tuuli siirtyi MV Agustalle, silloin MV Agusta Reparto Clienti -tiimiin ajaen Supersportin koko MM-sarjan läpi. Tuloksena oli kolme podiumsijoitusta, 140 MM-pistettä ja loppupisteissä 11. sija. Kuljettajan omat odotukset kauteen olivat olleet selvästi kovemmat. Täksi kaudeksi odotukset kasvoivat yhä, kun tiimiksi tuli MV:n tehdastiimi MV Agusta Reparto Corse, ja pyöräksi vaihtui uudempi F3 800 RR. Tällä kaudella podiumia metsästettiin kuumeisesti, mutta se onnistui vasta viime viikonlopun Mandalikan osakilpailussa, jossa Tuuli voitti lauantaina ajetun MM-lähdön. Sunnuntain kilpailussa Agustan sähköongelmat sekoittivat moottorijarrun, mikä vaikeutti ajamista ja johti lopulta kaatumiseen ja keskeytykseen. Ennen kauden päättävää Phillip Islandin kisaa Tuuli on 152 MM-pisteellään sarjassa seitsemäntenä.

Tuulen ensi kauden suunnitelmista saataneen tietoa heti kauden päätyttyä Phillip Islandin kisan jälkeen, tai kun sopimusasiat ovat siinä vaiheessa että niistä voidaan ja saadaan tiedottaa.

Kiitos ja kumarrus MV Agustalle kahdesta kaudesta.

Uusin numero