Nikander kakkonen Saksan CC-sarjassa

Nikander otti jälleen tuttuun tapaansa kilpailussa holeshotit ja painui kilpailun kärkeen pitäen sitä itsellään muutaman kierroksen ajan. Hän joutui kuitenkin kaaduttuaan luovuttamaan kärkipaikan sarjaa hallinneelle Cory Nemethille.

Nemeth ei ole mikään turha kaveri, sillä hän on voittanut urallaan kyseisen Saksan sarjan aiemminkin, sekä myös kovatasoisen Saksan ADAC sarjan crossimestaruuden.

Nikander osallistui Saksan CC-sarjaan ensimmäistä kertaa urallaan ja saavutettua tulosta voidaan pitää todella hyvänä.

Myös Saksan päätöskisaa edeltävänä päivänä oli satanut, mutta kisapäivänä olosuhteet olivat todella hienot.

Nikanderin osalta sarjan kokonaisvoitto kaatui kolmannen osakilpailun keskeytykseen johtopaikalta. Pyörä imaisi tuolloin vedet koneeseen Saksaa piinanneissa rankkasateissa.

– Pitää kuitenkin olla tyytyväinen sarjan loppu- tulokseen, sillä maailmalla kilpaillessa taso on aina kovempi, tähdensi Nikander.

– Toivottavasti Saksan sarjassa menestyminen poikisi jotain hyvää tulevaisuutta ajatellen. Saisinpa vaikka tallipaikan Saksan sarjaan, jatkoi Nikander.

Nikander ei ehdi pitkään lepäämään laakereillaan. Seuraava koitos on SM-enduron päätöskilpailu hänen kotimaisemissa Vihdissä ensi lauantaina. Nikander johtaa omaa luokkaansa selvästi, mutta epäonnistumiseen ei ole varaa kotikisassakaan.
 

Uusin numero