Neljä vuotta Pramac Ducatilla ajanut Danilo Petrucci vihdoin tehdastiimiin: ”Olo kuin ensimmäisenä koulupäivänä”

Petruccin ensi tuntuma Ducatin tehdastiimissä Valencian testeissä oli positiivinen.

”Se oli hyvin, hyvin tunteellinen päivä. Olo oli hiukan sama kuin ensimmäisenä koulupäivänä”, Petrucci kuvaili Valencian testien avauspäivää.

”Siitä on aikaa, kun olen viimeksi tehnyt jotakin ensimmäistä kertaa. Ducatin värien pukeminen päälle oli minulle unelma, joka nyt toteutui. Siksi oli jopa hiukan hankalaa keskittyä ajamiseen ensimmäisenä päivänä.”

Petrucci aloitti testit samalla pyörällä, jolla ajo Pramacilla tällä kaudella, mutta vaihtoi nopeasti vuoden 2019 pyörään.

”En löytänyt pyörästä mitään huonoa, se on todella hyvä. Pidin myös siitä, kuinka rauhallinen ja rentoutunut tunnelma varikkopilttuussamme oli”, Petrucci kertoi.

Avauspäivän pilasi osittain sade, mutta toisena päivänä päästiin ajamaan kunnolla. Ducatin miehistä Andrea Dovizioso oli toiseksi nopein, Petrucci viides vain 0.069 tallikaveriaan hitaampana.

”Pääsimme toisena päivän kokeilemaan paljon eri asioita, kuten oli tarkoituskin. Löysimme muutamia mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia, joita pitää nyt päästä testaamaan eri olosuhteissa ja eri radoilla. Nämä olivat erittäin hyvät testipäivät, Jerezin testeissä pitää nyt vain tehdä vähintään yhtä hyvää työtä”, Petrucci sanoi.
 

Uusin numero