Näyttelijä-motoristi ei päässyt Top Gear -ohjelmaan, koska Jeremy Clarksonin mielestä moottoripyöräilijät ovat homoja

Moottoripyöräily pelasti näyttelijä Charley Boormanin viihdeuran, mutta on intohimoisesta mp-harrastuksesta ollut hänelle haittaakin.
Boorman halusi aikoinaan kovasti osallistua auto-ohjelma Top Gearin “Tähti kohtuuhintaisessa autossa” -osioon, jossa kuuluisuudet ajoivat tylsällä pikkuautolla testirataa, ja kierrosaika kellotettiin.

No, valitettavasti Boorman oli jo leimautunut moottoripyöräilijäksi, ja Top Gearin tähtijuontajana oli Jeremy Clarkson, kuuluisa moottoripyörien vihaaja.

Boorman kertoi 2010 Daily Mail -lehdelle, kuinka Clarkson oli perustellut sen, ettei häntä päästetty vieraaksi Top Gear -tv-show’hun.
“Clarksonin mukaan olin pelkkä motoristi, bikeri. Hän sanoi, että moottoripyöräilijät pukeutuvat nahka-asuihin, mikä tarkoittaa, että olen homoseksuaali, joten hän ei voi millään ottaa minua ohjelmaan.”

Rankasta huumoristaan tunnettu Clarkson sai pari vuotta sitten potkut Top Gearista, ja Boorman oli yksi ehdokkaista, joita huhuttiin hänen seuraajakseen tv-ohjelman juontajaksi.

Boormanin näyttelijänura oli pahasti hiipumassa, kun hän tutusti kollegaansa Ewan McGregoriin 1990-luvun lopulla. Kaksikko teki dokumenttisarjan moottoripyörämatkastaan maailman ympäri. Long Way Round -ohjelmasta jatko-osineen tuli suosittu, samoin Boormanista, joka profiloitui mp-seikkailijaksi.

Boorman osallistui 2005 Dakar-ralliin. Hän kaatui ja mursi luita molemmista käsistään, mutta ajoi silti 400 kilometriä maaliin.
“Vaikka molemman käden sormet tuntuivat pussilliselta perunalastuja.”

Kisaleirissä lääkäri katsoi röntgenkuvia ja totesi, että Boorman ei pysty enää jatkamaan Dakaria eikä muuten edes vetämään saappaitaan jalkaan.

Uusin numero