Nässillä suuntana Skandinavian Openin finaali

Kauden alkupuoliskon menestyksekkäästi ajanut Felix Nässi suuntaa tulevana viikonloppuna Ruotsiin Karlskogaan, jossa ajetaan Skandinavian Open -sarjan kolmesta kilpailulähdöstä koostuva finaali. Startit ovat samalla myös Ruotsin mestaruussarjan osakilpailuja. Ajo Motorsportin Junior Projectista oppinsa ammentanut Felix ajaa tällä kaudella omassa Felix Taki Racing teamissa. Karlskogaan lähdettäessä Nässi johtaa Ruotsin mestaruussarjaa ja on toisena Skadinavian Open -sarjassa 10 pistettä Alex Perssonin takana.

Tiivistahtinen viikonloppu kuumassa säässä vaatii kuljettajilta hyvää keskittymistä ja fyysistä kestävyyttä. Nordgren Racingin nopeat kuljettajat Alex Persson, Martin Svensson ja William Svärd tulevat antamaa Nässille kovan vastuksen kotiradallaan. Pärnussa loukkaantunut kyynärpää ja myöhemmin tulehtunut haava ovat jo melko hyvässä kunnossa, tosin käsi on hieman voimaton kahden viikon toipilas ajan jälkeen.

– Käsivarresta poistettiin lääkärissä hyytynyttä verta ja tulehdus on parantunut hyvin. Käsi liikkuu jo melkein normaalisti, toteaa Nässi.

Vain 3 tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta sijaitseva Karlskoga Motorstadion houkuttelee paikalle aina myös muutamia suomalaiskuljettajia.
– Toivottavasti myös suomalaiset kannustajat löytävät paikalle, Nässi pohtii.

Uusin numero