Nässi tuplasti toinen Ruotsissa

Lämpimässä ja aurinkoisessa säässä ajetut kilpailun harjoitukset, aika-ajot ja molemmat kisat vietiin kaikki läpi samana päivänä, joten varikolla piti kiirettä.

Hondan Moto3-luokan pyörän säädöt saatiin jo aika-ajoon kohdalleen, eikä etupyörän pidon kanssa ollut enää ongelmia. Nässi pystyi parantamaan ennätystä heti kolmella kymmenyksellä lukemiin 1.10,813.  Tuloksena oli toinen lähtöruutu 0,58 sekuntia Alex Perssonin takana.

Ensimmäisessä lähdössä Nässi otti hyvän startin ja pääsi keulaan. Persson seurasi tiukasti perässä ja ohitti suomalaisen toisella kierroksella pääsuoralla.

Kärkikaksikko ajoi huippuvauhtia ja molemmat paransivat ennätyksiään. Nässi viimeisteli kilpailun nopeimman kierroksen aikaan 1.09,762.

Lyhyt, vain kahdeksan kierroksen mittainen kilpailu oli nopeasti ohi. Persson ja Nässi ajoivat koko kilpailun peräkkäin. Maalissa eroa oli 0,3 sekuntia Perssonin eduksi. Kolmas oli Johanna Innerfors. Poikkeuksellinen, ajettujen kierroksien näyttö, yllätti Nässin ja viimeinen isku jäi harmittavasti tekemättä.

Toisessa lähdössä Nässi pääsi taas johtoon, mutta virheen seurauksena sijoitus putosi viidenneksi.

Nässi nousi nopeasti takaisin toiseksi, mutta Persson pääsi karkuun ja tervehti ruutulippua viisi sekuntia ennen suomalaista. Kolmas oli William Svärd.

Viikonloppu oli onnistunut Nässiltä, vaikka parannettavaakin jäi. Kakkossijat kuitenkin tyydyttivät tässä vaiheessa kautta.

Seuraava kisa odottaa vuoroaan 14.-15. kesäkuuta Ruotsin sarjan osakilpailun merkeissä.