Nässi tekee paluun radoille Honda Cupin merkeissä

Nässi onnistui vuokraamaan MBH Honda Racing Teamilta CBR500-kilpurin käyttöön ja on mukana Cupin osakilpailuissa lauantaina ja sunnuntaina. Luvassa on tiukka kilpailu, kun mukana on mm. STK600 Suomen mestari Ville Kandelin ja Superbike-luokassa menestyksekkäästi ajanut Matteo Mossa.

Viime vuosina pääasiassa Moto3-luokassa kilpaa ajaneella ja Pohjois-Haagan Urheilulukiossa opiskelevalle Nässille tuleva kilpailu on kauden ensimmäinen. Hän ei ole myöskään käynyt radalla harjoittelemassa millään moottorikäyttöisellä kulkuvälineellä viime vuoden Jerezin Hondan EJC-osakilpailun jälkeen.

– Toivottavasti ajotuntuma löytyy nopeasi, että pääsee nauttimaan täysillä kilpailusta. Viime vuoden kokemusten pohjalta vauhdin pitäisi kyllä riittää nopeimpien mukaan, mutta helppoa se ei tule olemaan ajo tauon jälkeen ja taistelu kärjessä on varmasti tiukkaa, pohtii Nässi.

– Alastaron moottoriradalla on aina mukava kilpailla. Täällä on riittävästi ohituspaikkoja ja hyvät turva-alueet ja kun paikalla on vielä aina runsaasti yleisöä, on kilpailuissa kunnon tunnelma, kertoi vuoden 2015 Moto3-luokan Pohjoismaiden mestari Nässi.

Teksti ja kuvat: Felix Nässin tiedotus
 

Uusin numero