Nässi tähtää road racing ammattilaiseksi

Felix oli jokaisessa kilpailussa kolmen parhaan joukossa ja päätti kauden viiteen peräkkäiseen voittoon, ero hopean ottaneeseen Aki Valkilaan oli 30 pistettä. Vaikka Felix ajoi uudessa luokassa ja uudella kilpurilla niin hänellä on kokemusta Road racingin pienemmistä luokista useilta vuosilta. Häneltä löytyy useita mestaruuksia ja mitaleja Moto3-luokassa sekä kilpailukokemusta asfalttiradoilta vuodesta 2009.

Myös tiimi oli tälle kaudelle uusi, RAM Racing Yamaha, mutta taustalta löytyi kokeneet henkilöt. Tallipäällikkö ja Felixin tiimikaveri Jani Rätöllä on SM-hopea STK600-luokasta viime vuodelta ja monen vuoden kilpailukokemus luokasta. Tänä vuonna myös Jani Rättö voitti Suomen mestaruuden isommassa Superbike-luokassa, joten tiimin suoritus oli paras mahdollinen. MP-huollon Jarkko Honkanen vastasi kilpailuissa alustan säädöistä. Kokeneet mekaanikot Henri Ammer ja Jouni Parviainen huolehtivat, että kilpailukalusto oli aina täydessä iskussa kun mentiin radalle. Henri Ammer kuuluu myös tiimin taustajoukkoihin.

Harrastukset: Hiihto ja pyöräily

2011: Honda NSF100 Euroopan mestaruus sija 9, Honda NSF100 Suomen sarja 4.

2012: Suomen mestaruus hopea GP125 ja Pohjoismaiden mestaruus GP125

2013: Suomen mestaruus hopea Moto3. Red Bull MotoGP Rookies Cup

2014: Suomen mestari Moto3, Ruotsin mestari Moto3, Pohjoismaiden mestari Moto3.

2015: Pohjoismaiden Mestari Moto3, Suomen mestaruussarja Moto3, Motopark, sijat 1 + 1, Ruotsin mestaruussarja Moto3, Karlskoga, sijat 1 + 2 .

2016: Honda CBR500 Cup Alastaron kilpailu, sijat 2 + 1.