Nässi mukana Alastarolla ajettavassa Honda Cupissa

– Honda CBR500R-pyörien ei alunperin ollut tarkoitus ajaa tässä kilpailussa, mutta meihin otti Mika Mäkinen yhteyttä ja tarjosi Hondalle mahdollisuutta tulla mukaan tähän tapahtumaan, teimme välittömästi tiedustelun ajajien kiinnostuksesta ylimääräiseen kisaan ja lyhyellä ajajlla saimme mukavasti palautetta kilpailua kohtaan, kertoo Cupin puuhamies Erkki Tapaninen.

– Olimme erittäin hyvillämme Felix Nässin kiinnostuksesta tulla mukaan starttiin, olisiko asiaan vaikuttanut, kun Moto3 pohjoismaiden mestaruus tuli hankittua Ruotsin kilpailumatkalta ja varmasti on helpompi käväistä ajamassa muutama ylimääräinen startti ilman paineita.

Vupissa on mukana myös mukana muutama mielenkiintoinen nuori junioriajaja Hondan puikoissa, kuten 14-vuotiaat Topi Mustonen ja Aleksi Hyvärinen.

– Muutama vanha konkari oli myös kiinnostunut tulemaan mukaan. Yksi suomalainen tähtikuski Felixin lisäksi tullaan todennäköisesti näkemään startissa ja jäämme mielenkiinnolla odottelemaan hänen päätöstään unohtamatta Hondan omaa kuskia Sami Pennaa. Jos saisimme vielä houkuteltua hänet mukaan, sitten säpinää riittää startissa, tuumii Tapaninen.
 

Uusin numero