Näin hankit lahjaksi Yoshimura Motul replica Hayabusan Endurancen MM-sarjan tehdasvärityksellä

Tai ainakin Sylvain Guintoli osoittaa että se on mahdollista, kunhan tekee töitä riittävän pitkään ja menestyksekkäästi.

Suzukin MotoGP-testikuljettaja ja Endurancen maailmanmestari Sylvain Guintoli on saanut upouuden Yoshimura SERT Motul replica Hayabusan kiitokseksi kilpailumenestyksestä ja siitä, että hän on pitkään ollut ratkaiseva osa Suzukin kilpailumenestystä ratamoottoripyöräilyssä. Guintolin saama lahja on kolmannen sukupolven Suzuki Hayabusa, joka on väritetty Suzukin Endurancen MM-sarjassa käyttämällä värityksellä.

40-vuotias ranskalainen Sylvain Guintoli on kilpaillut urallaan niin Superbiken, 250-kuutioisten, MotoGP:n kuin Endurancen MM-sarjoissa. Superbiken maailmanmestaruuden hän voitti kaudella 2014 Aprilia RSV4:lla. 250-kuutioisten MM-sarjassa hän ehti ajaa 80 MM-starttia ja kuninkuusluokka MotoGP:ssä yhteensä 48 starttia. Endurance-uransa Guintoli aloitti MM-tasolla ja Suzukin puikoissa kauden 2010 päätösosakilpailussa Dohassa, jossa Suzuki ajoi voittoon ja otti samalla myös maailmanmestaruuden itselleen. Endurancessa Guintoli oli viime kaudella voittamassa niin Le Mansin 24 tunnin ajon kuin Bol d’Orin kisan yhdessä Gregg Blackin ja Xavier Simeonin kanssa. Kauden päätteeksi Suzukin tehdastiimi kruunattiin Endurancen maailmanmestariksi. Myös tällä kaudella menestys on ollut mainiota, sillä Suzukin tehdastiimi johtaa MM-sarjaa 15 pisteellä ennen elokuun alussa ajettavaa Suzukan kahdeksan tunnin kisaa. Näillä meriiteillä on siis mahdollista saada itselleen Suzuki Hayabusa aidolla tehdastiimivärityksellä.

Uusin numero