Murrolle voitto ja kolmas sija Siilinjärveltä – Haavisto MX-liigaan

Tiimin kuljettajista Murto, Junnola sekä kotimaisiin kisoihin keskittyvä Joni Mäkelä olivat mukana viikonloppuna Siilinjärvellä ajetussa MXC/A Suomen Cupissa.

Tiimin parhaasta suorituksesta vastasi Matias Murto, joka voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä kolmas.

– Jostain syystä tällä kaudella kotimaan kisoissa vauhti ei ole ollut sitä mitä pitäisi, mutta täytyy toivoa että EM-sarjan päättyminen helpottaa keskittymistä ja tulosta alkaa tulemaan. Siilinjärven kilpailu meni jo hyvin ja ensimmäisessä erässä sain ajettua vajaan viiden sekunnin kaulan, jonka jälkeen ajoin varmistellen maaliin. Toisessa erässä tuntui, että puomi putosi jotenkin hitaasti ja lähtö epäonnistui. Nousin kuitenkin nopeasti neljänneksi ja vielä erän lopulla kolmanneksi. Yhteistuloksissa olin toinen, josta onkin hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun, totesi Murto.

Junnola oli yhteistuloksissa kuudes ja Joni Mäkelä sijalla 22.

Viikko sitten Belgian EM-osakilpailussa tuplavoittoon ajanut, mutta loppupisteissä hopealle jäänyt Haavisto tekee paluun kotimaisille radoille ensi viikonloppuna ajettavassa Imatran motocross-liigakisassa.

– Hetkeksi ehti jo EM-kullan menetyksestä aiheutunut ketutus helpottaa, mutta katsoin sitten kisan eilen videolta ja nyt taas harmittaa isosti. Kävin viime viikolla Italiassa testaamassa ensi vuoden Hondia ja sieltä palattuani olen ajanut lisää pikkunelarilla, joten lähden ihan luottavaisena Imatralle kisaamaan vaikka treeniä ei ole viimeiseltä kahdelta kuukaudelta juuri yhtään. Äsken tuossa katselin, että nimi löytyy MXB lähtölistasta, mutta kyllä siellä oli tarkoitus ajaa MXJ-luokassa, naureskeli Haavisto.

Team Manninen Bros kuljettajista Murto, Junnola ja Mäkelä kilpailevat loppukauden MXC/A Suomen cupissa ja Haavisto MXJ-luokassa, sekä mahdollisesti muutamassa MX2 SM-osakilpailussa.
 

Uusin numero