Mr. Superenduro taipui kolmanneksi MM-avauksessa

Blazusiak taipui Atlas Arenan katon alla ajetussa MM-avauksessa kolmanneksi niin ikään KTM:llä kilpailevien yhdysvaltalaisen Cody Webbin ja britti Jonny Walkerin takana.

Superpole-aikajokisan voitanut Webb vei nimiinsä ensimmäisen ja kolmannen erän. Kakkoserässä hän päätyi kuudenneksi. Erän voittoon Husqvarnalla paineli yhdysvaltalainen Colton Haaker.

Webb kuittasi Puolasta 53 pistettä. Walker jäi kolmella kakkossijalla Webbista vain pisteen. Blazusiakin 39 pistettä muotoutuivat sijoitussarjasta 4-3-7.

– Villi ilta! Kaaduin pari kertaa rajusti ja sain tehdä täyden työn noustakseni pisteille, kertoi jo keväästä alkaen piinanneesta virustaudista toipunut Blazusiak.

– Pidin tuon takia kesän ajotaukoa ja nyt tuntui taas hyvältä palata pyörän selkään. Jotain vielä puuttuu, mutta olen löytämässä ajovireeni ja sarjaa on vielä paljon jäljellä, jatkoi Blazusiak.

Webb luonnehti tasaista suoritustaan fantastiseksi.

– Kaksi voittoa ja kuudes sija ovat mahtava saldo. Rata oli tosi nopea ja minulla oli hyvä vire päällä. Erityisesti ensimmäinen erä tapaili ajollisesti täydellisyyttä, myhäili Webb.

Kausi jatkuu 2. tammikuuta Saksan Riesassa. Superenduron MM-sarjassa ei ole mukana suomalaiskuljettajia.

Uusin numero