MP23 -messuilla mukana kaikki merkit

Parina viime vuotena MP-messuja ei ole pystytty pitämään, mutta nyt kaikki merkit ovat ilmoittautuneet mukaan, joten MP23-messut nähdään taas perinteisellä paikallaan eli helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. 

Kolmen vuoden tauon jälkeen päästään jälleen tutustumaan MP-messuilla uusiin kauden 2023 moottoripyörämalleihin. Pohjoismaiden suurimmat moottoripyörämessut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tällä kertaa esillä on perinteisten moottoripyörämerkkien ja -mallien lisäksi entistä enemmän sähkömoottoripyöriä ja -mopoja. 

MP-messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Käytännössä mukana ovat kaikki kaupallisesti merkittävät merkit, joilla on maahantuontia Suomeen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm Motor, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. Ja lisää on tulossa.

”Moottoripyörien maahantuojat ja kauppiaat odottavat innolla ensi helmikuuta. Siitä on jo kolme vuotta, kun ollaan viimeksi kohdattu MP-messuilla, joten motoristitkin varmasti odottavat omaa heimotapahtumaansa kuumeisesti. Tällä kertaa mukana on ennätysmäärä merkkejä. Isojen tunnettujen merkkien lisäksi messuille osallistuu uusia pienempiä merkkejä. Tarjoamme helmikuussa MP-messuilla paljon kiinnostavaa sisältöä, josta kerromme loppuvuodesta”, kertoo tapahtuman projektijohtaja Niko Kantola Messukeskuksesta.

Tuttuun tapaan messuilla on uusien moottoripyörien ohella myös rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show, moottoripyörämatkailun Tie vie -alue ja nyt 10. kertaa järjestettävät Miss MP -kisat. Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’n upeat pyörät kisaavat neljässä luokassa (Custom, Street, Classic ja Open). Jos haluat oman rakennellun pyöräsi mukaan Petrol Circus Custom Bike Show’hun, ota tämän vuoden loppuun mennessä yhteyttä tapahtuman promoottori Japi Åströmiin (osoite: bikeshow@corsenero.fi) . Miss MP23-kisa julkistetaan aivan lähipäivinä ja samalla alkaa hakuaika ja julkaistaan tarkemmat ohjeet, miten haku kisaan tapahtuu. Miss MP-kisan hakuaika loppuu 15.12.2022. Lauantaina 4.2. messuilla palkitaan Petrol Circuksen voittajat ja Miss MP

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Lisätiedot: mp-messut.fi

Uusin numero