MP21 Moottoripyörämessut järjestetään täysin uudella konseptilla

MP21 Moottoripyörämessut järjestetään 5. – 7.2.2021 verkkotapahtumana. MP-messut kokee verkkotapahtuman erityisen tärkeäksi juuri nyt, kun kiinnostus moottoripyöräilyä kohtaan on kasvussa.

MP-messut on vuosittain erittäin suosittu tapahtuma ja kerää perinteisesti yli 55 000 motoristia Messukeskukseen. Verkkotapahtuma korvaa Messukeskuksessa järjestettävät MP-messut ensi helmikuussa. Koeajamaan moottoripyöriä pääsee kesäkuun alussa koeajopäiväkiertueella, jossa ajetaan varmasti jo paremmissa tunnelmissa.  

MP-messujen toimeksiantaja Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto pitää erittäin tärkeänä, että perinteiset MP-messut järjestään verkossa nyt poikkeuksellisena aikana. ”Verkkotapahtuma  mahdollistaa kaikille moottoripyöristä ja mopoista kiinnostuneille modernin tavan tutustua uutuustuotteisiin, tehdä hankintoja ja saada ajankohtaista tietoa alan kehityksestä. Alan yritykset odottavat innolla kohtaamisia verkossa”, kertoo  johtava asiantuntija Hannu Kyyhkynen Teknisen Kaupan Liitosta.

”MP-messut olisi voitu järjestää Messukeskuksessa, jos globaali tilanne ja moottoripyörämerkkien päämiesten päätökset tapahtumiin osallistumisista eivät vaikuttaisi niin vahvasti”, kertoo Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt ollaan päädytty yhdessä MP-messujen toimeksiantajan Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa järjestämään verkkotapahtuma, joka palvelee tässä tilanteessa erinomaisesti. MP-messuja Messukeskuksessa joudutaan odottamaan vielä reilun vuoden ja vuonna 2022 helmikuussa päästään taas kohtaamaan Pohjoismaiden suurimmilla MP-messuilla Messukeskuksessa isolla porukalla.”

MP21-messujen sisällöstä uutisoidaan tarkemmin Biken sivuilla sitä mukaa kun verkkomessujen suunnitelmat etenevät. Tarkoituksena on järjestää verkkomessut niin, että ohjelma olisi sisällöltään mahdollisimman samanlainen mihin MP-messuilla on aikaisemminkin totuttu.

Messukeskus on valmis järjestämään tapahtumia turvallisesti Messukeskuksessa Helsingissä. Suuret tapahtumatilat, ilmanvaihto ja erikoisjärjestelyt mahdollistavat messujen järjestämisen ja se on myös viranomaisten ohjeistuksien mukaan mahdollista. Ensimmäiset Messukeskuksessa ensi vuonna järjestettävät tapahtumat ovat Caravan-messut 22. – 24.1.2021 ja Vene 21 Båt -messut 12. – 21.2.2021.


MP21 -messut verkossa järjestetään 5. – 7.2.2021. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

www.mpmessut.fi

Lue myös:

Uusin numero