MP18: Koeajorata valmis – luvassa 1300-1400 koeajoa ja ennätyssuuret messut


Tiistaina iltapäivällä otetut valokuvat kertovat MP18-messujen rakentamisen edistymisestä. Koeajorata on käytännössä valmis, muut osastot hyvää vauhtia rakentumassa.

Suomen Messujen MP18-näyttelystä vastaava myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola antaa viimeisiä ohjeita näytteilleasettajille ja messurakentajille.
– Koeajoradan asfaltointi on mennyt vielä nopeammin kuin edellisillä kerroilla. Asfaltointi on jo nyt tiistaina käytännössä valmis, keskiviikkona vedetään radan reunaviivat ja sitten kun pannaan somistematot paikalleen niin rata on valmis, toteaa Suomen Messujen myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola.

Koeajoprätkien määrä on alkuviikolla vielä kasvanut muutamalla ja kokonaismäärä on nyt varmistunut lukemaan 48. Koeajoja messujen aikana tullaan ajamaan 1300-1400 kappaletta. Rata on pituudeltaan 600 metriä, eli se on Euroopan pisin sisäkoeajorata ja 100 metriä pidempi kuin viime vuonna. Muutenkin messut tulevat todennäköisesti olemaan kaikkien aikojen suurimmat.
– Osastoneliöitä on myyty enemmän kuin ikinä ennen ja näytteilleasettajiakin on muutama enemmän kuin viime vuonna. Ja maahantuojien osastot ovat isompia mikä tarkoittaa suoraan että uusia moottoripyöriä ja siten nähtävää on enemmän, iloitsee Kantola.

MP18-messut Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.2.2018.
www.mpmessut.fi

Uusin numero