MP18: Aprilia Tuono V4 RR ja Shiver 900 koeajoradalla – Osastolla yli 40 Piaggio-konsernin laitetta

Aprilia Tuono V4 RR

Oy Brandt Ab on näyttävästi Piaggio-konsernin laitteiden kanssa esillä MP18-messuilla. Yhteensä Helsingin Messukeskuksessa on yli 40 Piaggio-konsernin laitetta nähtävänä ja koettavana.

Aprilia on messuilla esillä laajemmin kuin koskaan. Mukana mm. uudet Aprilia SX 50 ja RX 50 Factory –mopot, RX 125 -kevytmoottoripyörä, supermoto-tyylinen Dorsoduro 900 ja tietysti testivoittaja RSV4 RF. Messuosaston laitteiden lisäksi koeajettavana ovat Shiver 900 ja Tuono V4 RR messujen koeajoradalla.

Derbi esittelee uudet Euro4-päästönormin mukaiset Senda-mopomallit, sekä historian havinoista Ajo Motorsportin MotoGP 125 -luokan maailmanmestaruuspyörän.

Piaggio MP3 -konsepti on esitelty jo yli 10 vuotta sitten ja MP18 –messuilla näytillä 3 eri versiota tästä innovatiivisesta ajoneuvosta, jota saa ajaa B-ajokortilla. Piaggion osastolla esillä myös Piaggio Wi-Bike sähköavusteiset polkupyörät.

Vespa Primavera täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja sen kunniaksi Primaverasta tulee erikoismalli saataville rajoitetusti. 2018 on muutenkin erikoismallien vuosi, sillä Vespa GTV Sei Giorni –malli kunnioittaa Vespan urheilullista historiaa ja Vespa x Billebeino yhteistyön tuloksena esitellään jääkiekkoilija Ville Leinon kanssa suunniteltu erikoismalli. Koeajoradalla nykymalliston klassikko, Vespa GTS 300.

Moto Guzzi on ensi kertaa Brandtin toimesta MP-messuilla ja näytille tulee V7 Rough ja V7 Milano erikoismallit. V7 on myös koeajettavana koeajoradalla.

1.1.2017 Oy Brandt Ab aloitti yhteistyön Piaggio konsernin kanssa ja nyt 1.1.2018 yhteistyö syventyi, kun Moto Guzzin edustus siirtyi Brandtille.

Uusin numero