MP18: Anttilan siskokset tarjoavat piiskaa Suzukin osastolla

Jenni (vas) ja Diana Anttila (Kuva: Janne Huhtala)
– Tavaraa kannattaa aina levittää, toteaa Suzukin osastolla oheistuotemyyntiä tekevä Jenni Anttila vakavalla ilmeellä.
Sisko Diana Anttila komppaa, että ”jakaminen kannattaa aina”.


Anttilan daamit ovat tuttu näky Suzukin messuosastolla. Tänä vuonna he ovat siellä jo 6. kertaa. Suzukin osastolla meininki on rentoa ja ainakin osittain se on näiden sisarusten ansiota. Heidän tilannetajunsa ja muuntautumiskykynsä saa Suzukin tuotepäällikkö Marco Färmiltä kiitosta.
– Pikkulapsille he puhuvat hyvin äidillisesti mutta annapa olla, jos tiskille eksyy joku testosteronihirviö pätemään. Silloin kuittailijan sielu revitään kappaleiksi kahdesta suunnasta.
Färmin mukaan Anttilat antavat asiakkaille juuri tilatun kaltaista palvelua.
– Piiskaa on tarjolla sen haluajille.

Tänä vuonna tytöt löytyvät tuttuun tapaan koko MP18-messujen ajan Suzukin osastolta. Jenni saapuu paikalle suoraan Dubain auringosta, jossa hän on ollut hankkimassa messuille sopivaa rusketusta. Monen mielestä kahdessa sanavalmiissa neidossa on tarpeeksi – jopa vähän liikaa – yhdelle messuosastolle mutta Marco Färmin mukaan tilanne voisi olla vieläkin pahempi.
– Näitä kauniita sisaruksia on olemassa kaikkiaan kolme. Olen yrittänyt houkutella Saanaakin mukaan mutta tuloksetta. Haluaisin oikeasti nähdä minkälaista jälkeä kaikki kolme saisivat messuosastolla aikaiseksi.

MP18-messut Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.2.2018
www.mpmessut.fi

Teksti: Petri Suuronen ja Janne Huhtala

Uusin numero