MP Stars: Tomi Salmisen kausikooste

Tomi Salminen (2) saavutti tavoitteensa kaudella 2020 niin tulosten kuin hauskanpidonkin osalta.

Kotimaisen Circuit Racing -kauden päätyttyä MP Stars -kuski Tomi Salminen ottaa silmäyksen menneeseen.

MP Stars -kuljettaja Tomi Salminen oli asettanut tavoitteeksi ennen kauden alkua ajaa jokkiksessa kympin sakkiin. Tavoite täyttyi komeasti, mutta mitä muuta kaudesta jäi mieleen? Antaa miehen kertoa omin sanoin:

Nyt kun on tullut pisteet viimeisestä kisasta, voisi vähän summata kautta 2020. Pisteet riitti sijaan 6 jokkiksessa, olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kauden alussa asetettu tavoite oli kymmenen joukossa näin ensikertalaiselle. Eli tavoitteeseen päästiin. 

Ennen kauden aloitusta oltiin jännän äärellä, kun ranne leikattiin helmikuun puolessa välissä. Lääkäri antoi ajoluvan 18. kesäkuuta. Viikko sen jälkeen Kemoraan tullessa käden sekä miehen kestävyys ja kunto oli vähän kysymysmerkki, mutta kuntoutus oli tuottanut tulosta ja käsi sekä kuski kestivät ajamista hyvin. 

Kemorassa aika parani viime kaudesta noin 2 sekuntia ja Alastarolla  noin 5 sekuntia (sitä tuli kyllä ajettuakin). Motopark oli uusi rata minulle, sielläkin päästiin omasta mielestä hyvään kyytiin. 

Kymiring meni aivan mönkään. Kuivalla aika-ajossa saatiin ihan ok aika (2:02,2), jolla päästiin ruutuun 14. Sunnuntaina kisoissa oli sadekeli ja visiiri huurtui sisältä täysin umpeen, vaikka visiirissä oli pinlock ja hyvä oli kypärä. Ekassa lähdössä näin vähän jotain, mutta toisessa lähdössä visiiri oli täysin ummessa, joten lähtö meni selviytyessä. 

Kiitos kaudesta perheelle, kavereille, Kondismiehille, tukijoille ja kilpakumppaneille. Kiitos, että mahdollistitte kilvanajoni sekä neuvoitte, kun keltanokka pyöri kisavarikolla. 

Tällä kaudella on ajettu omat ja naapurin rahat, joten on aika lihottaa säästöpossua koko talvi. Hauskaahan tämä kilvanajo on, toivottavasti nähdään varikolla myös 2021

-Tomi Salminen 
#2 jokkis

Uusin numero