MP-Racing verkkokaupassa nyt Husqvarna ja Husaberg selattavat varaosakirjat

Kauppa näyttää suoraan osan hinnan ja saatavuuden. Toimittajana Husqvarna Motorcycles GmbH on erittäin nopea ja luotettava. Mikäli tarvittavaa osaa ei ole suoraan varastossa, saadaan se parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi noutoon tai edelleen postilla asiakkaalle yhden-kahden arkipäivän aikana.
 
”Olen vuosia etsinyt toimivaa partneria, jolta saisimme selattavat varaosakirja integroitua meidän verkkokauppaan ja nyt vihdoin löysin sellaisen”, kertoo MP-Racing Oyn toimitusjohtaja Sauli Penttilä.

”Enduro ja crossikuskille on äärimmäisen tärkeää, että he saavat oikeat osat nopeasti. Mikäli laite rikkoutuu kisoissa ja tulevat kapinat on jo seuraavana viikonloppuna, ei aikaa jää odotteluun, asentamiseenkin kun menee oma-aikansa.”
 
Selaimesta löytyvät Husabergit vuosilta 2004-2013, Husqvarnat 2000-2017. Italiassa valmistettujen mallien osien toimitusaika on 4-5 arkipäivää.
 
”Tahtotila on lisätä myös muiden edustamiemme merkkien varaosakirjoja heti kun se on mahdollista. Meiltähän saa tiskiltä, puhelimella tai sähköpostilla tilaamalla myös Hondan, Kawasakin, Shercon, SWM:n, Aprilian, Piaggion, Gileran, Ligierin sekä MV Agustan alkuperäiset varaosat”, Penttilä sanoo.
 
Suoraan varaosakirjoihin pääset tästä: http://bit.ly/2s1dlyE

Uusin numero