MP Pää pyörällä -podcastin aiheena lisäkoulutus

Motoristien koulutuksesta keskustelevat Jysky Tengman, Niko Kantola ja Riku Soininen.

MP Pää pyörällä -podcast tarjoaa tarinoita ja tietoa motoristilta motoristille ja moottoripyöräilystä haaveileville.

MP Pää pyörällä -podcastissa aiheena on nyt lisäkoulutus. Onko lisäkoulutukseen meneminen merkki taitamattomuudesta vai panostus ajoturvallisuuteen? Lisäkoulutuksen merkityksestä ja vaihtoehdoista Niko Kantolan kanssa keskustelemassa ajoharjoittelutapahtumia järjestävän MotOrgin ratavastaava Riku Soininen ja moottoripyöräilykoulutuksen ammattilainen Motojyskyn Jyri ”Jysky” Tengman.

Koulutusta on tarjolla sekä aloitteleville ja kokeneimmille ajajille asfaltilla tai soratiellä. Enduro-startteja ja safari-ajoja, rata-ajoa, pienryhmäkoulutusta ja ajoharjoittelutapahtumia. Koulutuksessa käydään läpi pyörän peruskäyttöä, tehokasta jarrutusta, kaarreajoa ja väistöä. Äkillisiin tilanteisiin on hyvä varautua lisäkoulutuksella erityisesti silloin, kun taidot tuntuvat ruosteisilta.

On tärkeätä tulla radalle harjoittelemaan sillä pyörällä, millä muutenkin ajelee. Lisäkoulutukseen menemiseen on joskus iso kynnys, jokaisen pitäisi kuitenkin vaan rohkeasti tulla mukaan harjoittelemaan. Hyvätkin motoristit pysyvät hyvinä vain ajamalla. Kovaa ajaminen ei tarkoita turvatonta ajamista. Kovaa ajamaan oppii vain turvallisen ajamisen kautta ja rutiinin kautta saadaan varmuutta.

Yhteisöllisyys mukana myös vahvasti lisäkoulutuksessa, joten mukaan vaan!

Uusin numero