MP Pää pyörällä -podcast, osa 2: Aloittamisen ABC

Vasemmalta Ville Salonen, Niko Kantola ja Jouko Kalliola

Moottoripyöräaiheisen MP Pää pyörällä -podcastsarjan toisessa osassa keskustellaan mp-harrastuksen aloittamisesta. Mukana Ville Salonen Moottoriliitosta, Jouko Kalliola Haagan Autokoulusta ja Niko Kantola Messukeskuksesta.

Ensimmäinen askel otetaan kohti autokoulua tai moottoripyöräilyä harrastavaa kaveria, jos kortti jo on olemassa. Kuinka tärkeätä on oikeanlaisen moottoripyörän valinta? Moottoripyöräilyyn pääsee hyvin sisälle kerhojen ja seurojen kautta. Suomen Moottoriliitto tekee mahdollisimman helpoksi eri lajeihin tutustumisen. Katupyöräilyn ja harrastamisen kautta käy monilla tie myös kilpaurheiluun. Moottoripyöräily on yksilölaji, jossa on vahva yhteisöllisyys läsnä – se kantaa. Niko Kantolan kanssa keskustelemassa aloittamisesta  Jouko ”Jokke” Kalliola Haagan Autokoulusta ja Ville ”el Hefe” Salonen Suomen Moottoriliitosta. Kun moottoripyöräilykärpänen puraisee se puraisee kovaa!

Mikä ihmeen Pää pyörällä podcast? Alla linkki uutiseen, jossa kerrotaan podcast-sarjan ensimmäisestä osasta ja samalla mistä sarjassa on kysymys:

Uusin numero