MP Pää pyörällä messutunnelmissa

MP Pää pyörällä -liven jakso 25 on julkaistu. Jaksossa aiheena MP-messut ja se mitä kaikkea muuta messut pitävät sisällään uutuuspyörien ja ajovarusteiden lisäksi. Jakson aiheina MP Motoball-kisa, Fillari 24 -alue ja sähköpyörät, trendikäs työsuhdepyöräily sekä moottoripyörämatkailu.  

Lisäksi messuilla on mukana nuorisolle suunnattu MP Jonnela. Mukaan sai hakea kaikki alle 18-vuotiaat omalla tuunatulla ajoneuvollaan. Mukaan haki lähes 400 pyörää ja mukaan valittiin satakunta mopoa ja moottoripyörää ja yksi tuunattu ruohonleikkuri. MP Jonnelaan pääsee tutustumaan MP-messuilla hallissa 3. 

Moottoripyöräalan monitoimimiehen Niko Kantolan luona studiossa vierailee Motoballin juontaja ja lajin harrastaja Aleksi Halen, joka odottaa tämän vuoden kisasta vieläkin kovempaa ja viihdyttävämpää. Tänä vuonna kisassa luvassa muutoksia, kuten isommat pallot ja uutena ajoneuvona sähköcrossi talariat. 


Fillari 24 -alueella keskitytään pääasiassa sähköpyöriin. Ebike Centerin, Tunturi-pyörien brand storen, osastolla pääsee tutustumaan monipuolisesti sähköpyörien maailmaan. Ebike Centerin Mika Uotila lupaa, että heidänosastoltaan löytyy pyörä jokaisen kävijän tarpeeseen. Lisäksi Kantola ja Uotila keskustelevat jaksossa sähköpyörien eroista.  

GoByBiken Antti Heikkinen kertoo tarkemmin työsuhdepyöristä. Moni ei vielä tiedä kuinka työsuhdepyöräily ja itse pyörän hankkiminen toimii ja muun muassa siitä GoByBike pyrkii osastollaan kävijöitä valaisemaan. Kantola vierailee jaksossa myös PeterPanBiken toimistolla Jyrkin juttusilla puhumassa moottoripyörämatkailusta. Viime jaksossa esitelty mysteerijoulupukki paljastuu jaksossa nuorten suosimaksi JuhisRacingiksi, jota Kantola pääsee jaksossa haastattelemaan. 

Katso uusin MP Pää pyörällä live tästä!

Ja hei! Tänään, 18. tammikuuta on viimeinen tilaisuus ostaa ennakkolippuja alennettuun hintaan – myös kaikkien prätkätyyppien ykkösvalinta, MP-messuille ja Imatranajoon pääsyn takaava MP Superlippu poistuu myynnistä huomenna – joten ei muuta kuin lippuasiat samalla kuntoon.

Uusin numero