MP Pää pyörällä live: vieraina Janne Tervola, Juuso Valtakari ja Harri Moisio

Niko Kantola ja Janne Tervola

MP Pää pyörällä livessä keskustellaan kesän tapahtumista, Moottoripyörien suuresta koeajokiertueesta 5. – 9.6.  ja Imatran ajoista 1. – 2.7. Moottoripyöräalan monitoimimiehen Niko Kantolan vieraana koeajoihin erikoistunut toimittaja Janne Tervola,  Imatran ajojen järjestäjä Juuso Valtakari ja Route 66:n ajanut radiotoimittaja Harri Moisio.

Talouslehtien toimittaja Janne Tervola tekee paljon koeajoja ja on ollut kiinnostunut moottoripyöräilystä jo lapsesta alkaen. Mikä oli Jannen ensimmäinen menopeli ja mitä hän nyt ajaa? Mitä mieltä ympärivuoden polkupyörällä työmatkoja ajava Janne on sähköpolkupyöristä ja mitä etuja ne tuovat enduroharrastajalle? Toimittajille koeajot ovat tärkeitä, sillä niissä saa tärkeätä tietoa teknologian kehittymisestä ja uusista moottoripyöristä. Motoristi Janne korostaa koeajojen tärkeyttä itselleen parhaiten sopivan moottoripyörän löytämisessä. Kouluttajapersoona herää Jannessa ja hän antaa kolme tärkeää vinkkiä koeajoihin – tuntuma ja takajarru, moottorin käyttäytyminen ja jousituksen testaaminen kaarteissa. Mitä nämä pitävät sisällään – käy kuuntelemassa!   

Juuso Valtakari

Juuso Valtakari on työskennellyt moottoripyörien parissa koko ikänsä ja on monien tapahtumien takana. Nyt fokuksessa on Imatran ajojen järjestäminen. Tehtävä on haasteellinen, mutta mielenkiintoinen. Tapahtumaa pitää kehittää koko ajan ja viedä sitä myös kansainväliseen suuntaan. Kerhovetoisesti järjestettävä tapahtuma asettaa omanlaisia haasteita, kun töitä tehdään yleensä iltaisin oman työpäivän jälkeen. Kävijöille tarjotaan mahtava kokemus ja nyt panostetaan entistä enemmän ihmisten viihtymiseen. Millaista yhteistyötä tehdään tänä vuonna AKK:n kanssa? Ja mitä hyvää siitä syntyy? Imatran ajo tavoittelee 9 miljoonaa katsojaa – miten se on mahdollista? Millaisia uusia juttuja Imatran ajon illat tarjoavat? Ja mikä on uusin fanituote?

Harri Moisio

Radiotoimittaja Harri Moisio on vierailulla R.M. Heinolla. Harri kertoo Amerikan Route 66 reissustaan moottoripyörällä. Lähes 5000 km tuli ajettua. Millaisella Harley-Davidsonilla Harri ajoi? Mikä jäi parhaiten mieleen reissusta ja mikä oli kovin juttu? Mikä Harria eniten jännitti matkalla?  Harrin moottoripyöräkesä on Suomessa ilman suurempia suunnitelmia. Oma pyörä on hyvä, mutta aina kun näkee uusia moottoripyöriä alkaa polttelemaan. 

Moottoripyörien suuri koeajopäivä Oulussa 5.6. / Jyväskylässä 6.6. / Tampereella 7.6. / Turussa 8.6. / Helsingissä 9.6.
#koeajopaiva #mpmessut

Linkki MP Pää pyörällä liveen:

Klik

Uusin numero