MP Pää pyörällä live – vieraana Artsi Nyqvist

MP Pää pyörällä livessä ovat tällä kertaa vieraina stunt-legenda Artsi Nyqvist ja kaikkien moottoriajoneuvojen erikoismies Antti Mikkola, joka tällä kertaa kertoo mönkkäreistä.

Joulukuun MP Pää pyörällä livessä moottoripyöräalan monitoimimies Niko Kantolalla on mönkijäasiaa. Vieraana toistakymmentä vuotta mönkijöitä testannut Mönkkäri-lehden toimittaja Antti Mikkola. Toisena vieraana stunt-legenda Artsi Nyqvist. Ohjelmassa kuullaan myös tuotantotiimin joululahjavinkkejä Yamahan verkkokaupasta, josta saa 17.12. asti koodilla 20 % alennusta lahjoista sekä muutama vinkki Bike Worldistä.

Mönkijät ovat mukana myös MP-messuilla tänä vuonna isosti. Haastattelussa on Mönkijä-lehden toimittaja Antti Mikkola, jolla on läheinen suhde kaikkiin moottoriajoneuvoihin. Motocrossin nelinkertaisen maailmanmestarin Heikki Mikkolan poika on elänyt moottoripyörien parissa koko elämänsä. Millaisilla mönkijöillä Antti on ajanut ja mikä on mullistanut mönkijöiden kehitystä? Onko mönkijä työkalu, harrastuspeli vai junnujen leikkikalu? Mönkijät ovat kehittyneet ja jo nyt löytyy rinnakkain istuttavia, äänieristettyjä ja ohjaustehostettuja malleja. Varusteita löytyy myös moneen menoon. Mökki- ja  maatalouskäytössä mönkkäri on aivan mainio. Antti suuntaa myös MP-messuille helmikuussa tutustumaan uusiin mönkkäreihin. 

Moottoriurheilun Nykäseksikin nimitetty 1970-luvulla aloittanut stunt-kuski Artsi Nyqvist ajaa edelleen kesärenkailla puukengät jalassa. Onko puukengät parhaat ajokengät? Ja mikä olikaan Artsin tunnetuin temppu? Ja mikä on legendaarinen möhkö? Kuuntele tarina, mistä kaikki alkoi ja katso huikeat videoklipit. Sakkoja on tullut ja anteeksi on pyydetty. Rättisitikka ja hyppyrimäki, sukset ja moottoritie, kalsarit jalassa isoille areenoille, uusi sponsorisoppari Pernodin kanssa ja Amerikan seikkailut  – mitä hullua onkaan tullut tehtyä? Ja mitä Artsi tekee MP-messuilla helmikuussa? 

Lopussa joulupunkin tervehdys – käy arvaamassa @mpmessut  fb:ssa ja instassa kuka joulupukki oli. Arvanneiden kesken arvotaan lippuja MP-messuille.

Käy katsomassa uusin MP Pää pyörällä live! https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/

Uusin numero