MP Pää Pyörällä live Saksan Intermot-messuilla ja stunt-tähden kanssa studiossa

Py

Uusi MP Pää pyörällä live -kausi on alkanut ja heti on täyttä asiaa tiedossa.  Haastattelussa Patrick Manner Hondalta, Jani Heikkilä Rukkalta, tunnettu stunt-ajaja Arttu Stenberg sekä Ice One Racing motocross tallia pyörittävä Antti Pyrhönen ja Superbike kuljettaja Eemeli Lahti. 

Niko Kantola vieraili Saksan Intermot-moottoripyörämessuilla. Lähetyksessä on Nikon raportti messuilta, jossa esiteltiin muun muassa upouusi Honda Hornet, Triumphin uusi sähköpyörä sekä paljon muuta. Niko kiinnostui erityisesti Honda Hornetista, josta hänelle kertoi enemmän Patrick Manner Brandtilta. Honda Hornetissa on ihan uusi moottori. Kaksipyttyisessä 755 kuutioisessa moottorissa on hyödynnetty Honda crossista tuttua unicam-teknologiaa. Uudessa Hornetissa on 92 hevosvoimaa ja vääntöä 75 newtonmetriä. Moottoripyörä on erittäin kevyt ja suorituskyky hyvässä kunnossa. Pake paljastaa haastattelussa myös Honda Hornetin myyntihinnan. Moottoripyörä on esillä MP 23 -messuilla helmikuuss

Suomalainen Rukka oli mukana messuilla esittelemässä uusia ajovarusteita. Osastolla Jani Heikkilä kertoi uudesta ajotakista, jota on kehitetty entistä mukavammaksi ja käytännölliseksi. Uudistettu adventure-ajoon erityisesti sopiva Madagasca-R-takki on saanut nyt irrotettavan kalvon, jonka voi pukea päälle tai alle. Ajopuku pysyy aina kuivana ja käytettävyys on parempi kuin aikaisemmin.

Studiovieraana on maailmantähti stunt-ajaja Arttu Stenberg, joka on viidenneksi seuratuin suomalainen urheilija somessa. Arttu on ollut koko kesän reissussa ja mukana isossa Hollywood-tuotannossa tekemässä stunt-hommia. Ensi vuonna nähdään, missä projektissa hän on ollut mukana. Haastattelusta voi jo jotain päätellä. Isojen starojen kanssa on kuitenkin tehty töitä. 24-vuotias Arttu aloitti moottoripyöräilyn jo 2-vuotiaana ja on nykyään yksi maailman parhaista stunt-kuskeista. Tämä on vaatinut paljon treeniä. Stuntin pariin Arttu siirtyi motocross-radoilta. Arttu käyttää tempuissaan supermoto-pyörää, johon on lisätty stunt-ajamisessa tarvittavia osia.  Mikä on Artun tunnetuin temppu ja mikä on merkittävin esiintyminen?

Linkki MP Pää Pyörällä Liveen:

Klik

MP-messut järjestetään 3. – 5.2.2022  Helsingissä. Pääsyliput ovat jo myynnissä http://shop.messukeskus.com  Mitä aikaisemmin lipun ostaa – sitä edullisimmin sen saa vinkkaa Niko. Seuraava MP Pää pyörällä live -julkaistaan marraskuussa 2022. 
Kauden ensimmäisen MP Pää pyörällä -liven mahdollistivat Honda ja Rukka.

Uusin numero