MP Pää Pyörällä -live: Haastattelussa Erno Kostamo ja Jani Hovi

MP Pää pyörällä livessä on moottoripyöräalan monitoimimies Niko Kantolan haastattelussa maailmalla tunnettu katuratakisoja ajava Erno Kostamo ja Offroad-median ”el jefe” Jani Hovi. Lähetyksessä myös Iida Latvala Miss MP -kisojen kuvauksissa. Haastattelujen välissä julkaistaan kilpailu, jossa voi voittaa itselleen ja kaverilleen vip-paketit MP-messuille.

Maailmalla tunnettu katuratakuljettaja Erno Kostamo on korjaamoyrittäjä ja katuratakisojen ammattilaiskuski. Mikä sai Ernon lähtemään katuratakisoihin, miten voittaminen vaikuttaa sponsorikuvioihin ja mitä kisoihin osallistuminen maksaa. Erno kilpailee BMW:llä ja kaikki sponsorit ovat kotimaisia. Hän teki historiaa ajamalla Macaon GP:n voittoon marraskuussa 2022 pienien kypärähässäköiden jälkeen. Erno kertoo lempiradoistaan ja tavoitteestaan ajaa legendaarisissa Isle of Man TT -kisoissa. Se on jokaisen katuratakisailijan must-kisa ainutlaatuisessa paikassa. MP-messuilla todennäköisesti julkaistaan Ernon tulevaisuuden suunnitelmia – hienoja juttuja on neuvotteluissa ja isoja kisoja tulossa. Imatranajoihin Erno osallistuu totta kai ja puolustaa siellä vuoden 2022 voittojaan.

Iida Latvalan haastattelussa kuullaan Miss MP 23 -juhlavuodesta ja haastattelussa on kisan järjestäjä Helena Riihilahti. Tänäkin vuonna mukana on 10 erilaista persoonaa, joilla on palo moottoripyöriin.

Offroad-median vetäjä Jani Hovi on seurannut tarkkaan Amerikan Anahemissa kisattavaa supercross-kisaa. Kyseessä on totaalisen erilainen kisa kuin Suomessa järjestettävät supercross-kisat. Nämä kisat järjestetään stadionilla suuren yleisön edessä ilotulitusten kera – maailmaluokan meininkiä. Kuljettajien ansiotulot liikkuvat useissa miljoonissa dollareissa. Ihan MotoGP-kuskien tulotasoon ei päästä, mutta hyvän korvauksen kuskit saavat ajoista. Hallitseva mestari Eli Tomac voitti ensimmäisen kisan 2023. Mitä jäi mieleen avauskilpailusta, mitä muuta kuuluu sarjaan ja mikä saa vaihtamaan tallia? Entä ketkä ovat Hovin mielestä kärkituloksissa, kun kausi loppuu 31 kisan jälkeen – Cooper Webb, Chase Sexton, Jason Andersson vai Eli Tomac?

Loppuun Niko antaa vinkkejä MP-messuilta: MP Motoball, Royal Enfield, sähköpolkupyörät, mönkijät, potkupyörät, sähköcrossit, skuuttialue sekä oma kevareiden ja mopojen alue. MP  Pää pyörällä -live tekee ohjelmaa suorana MP-messuilta.

Katso tuorein MP Pää Pyörällä -live:

https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/

Uusin numero