MP Pää pyörällä live: asiaa mönkijöistä

MP Pää pyörällä liven jaksossa 21 on tarjolla asiaa mönkijöistä.

MP Pää pyörällä -livessä siirrytään nyt syksyn tultua mönkijöiden maailmaan – toki kelit vielä ovat otollisia moottoripyöräilyyn, joten ajamaan vaan. Moottoripyöräalan monitoimimiehen Niko Kantolan vieraana ovat Janne Pesonen CFMOTOsta ja Vesa Ylä-Outinen Polarikselta. Lisäksi Niko käy tapaamassa moottoripyörien ja mönkijöiden huippumyyjää Olli Lehtoa Bike Worldiin ja pääsee itsekin vauhdin hurmaan. Jaksossa kuullaan millaisia mönkkärimalleja on tarjolla, mitä tulevaisuuden trendejä on ja millaiset mönkkärit ovat nuorten suosiossa?

CFMOTO kolkuttelee kärkisijoja mönkijöiden myynnissä ja on nyt toisena.  Kiinalaisen merkin tunnettuuteen ja brändimielikuvaan panostetaan paljon. Kaikilla merkeillä on omat vahvuutensa. Mitkä ovat CFMOTOn vahvuudet? CFMOTOn vahvuuksista, käyttäjäkohderyhmästä ja tulevaisuuden suunnitelmista on kertomassa Janne Pesonen. Tulevaisuuden trendejä tuodaan esille sähköistämisen kannalta. Millaisia uutuuksia on tulossa Suomeen mönkijämarkkinoille? 

Niko pääsee myös ajamaan mönkijällä. Bike Worldissa tutustutaan erilaisiin mönkijöitä ja kuullaan todellisen asiantuntijan Olli Lehdon näkemyksiä. Millaisia mönkijöitä on myynnissä, millaisia eroja on ja mihin tarkoituksiin ne sopivat?  Miten myyjä tarjoaa asiakkaalle parhaiten sopivaa mönkijää? Digitaalisuus ja voimansiirron tekniset ratkaisut ovat kehittyneet viime aikoina. Mönkijöihin saa paljon erilaisia lisävarusteita. Haastattelussa selviää, miksi kuluttajat ostavat paljon koppimalleja ja miten käy mönkijäkauppa. 

Polaris on Suomen markkinoilla mönkijöiden myynnissä ykkössijailla ja on ollut sitä vuodesta toiseen, koko 2000-luvun. Vesa Ylä-Outisen mukaan töitä on tehty kovasti, tuote on hyvä ja suurimpana vahvuutena on mallien monipuolisuus. Tarjolla on bensa-, diesel- ja sähkökäyttöisiä erikokoisia mönkijöitä. Mönkijöitä ostetaan ylivoimaisesti eniten hyötykäyttöön ja nuoret 15-vuotiaat on merkittävä käyttäjäryhmä. Mistä tämä johtuu ja miten mönkkäreiden myynti sujuu muissa pohjoismaissa ja Euroopassa? Uskotaanko Polariksellakin sähkön tulemiseen ja millaisia uutuusmalleja on tulossa?  

Seuraavassa jaksossa MP Pää pyörällä live keskittyy Tampereen supercross-kisoihin ja lupailee myös tuleviin jaksoihin koeajoja.

MP Pää Pyörällä -liven uusimman jakson voit katsoa tästä!

Uusin numero