MP Pää pyörällä – haastattelussa Mika Kouki ja Niki Tuuli

MP Pää pyörällä livessä Niko Kantolan vieraana entinen motocrosshuippu Bike Worldin toimitusjohtaja Mika Kouki  ja Road Racing stara nyt Triumphin sarviin tarttuva Niki Tuuli. Luvassa myös MP-jorinaa pienen koosteen muodossa.  

Mika Kouki on siirtynyt intohimoharrastuksesta bisnekseen. Mika tunnetaan myös motocrossin MM-maailmasta ja siirtyminen moottoripyöräbisnekseen on Mikalle luontevaa. Bike World on tyytyväinen MP-messuihin, sillä sieltä saatiin hyvää buustia tulevaan kauteen. Kyseessä oli liiketaloudellisesti onnistunut tapahtuma. Millaista on moottoripyöräkauppa Suomessa? Sähkömoottoripyörä Zero oli jo esillä MP-messuilla. Millaista roolia sähkö pelaa tulevaisuudessa moottoripyöräilyssä ja koska se tulee esiin voimakkaammin?  Kusti Manninen uskoo, että suomalainen motocrossin MM-kuski saataisiin maailmalle, jos intohimoa vaan riittää – onko se mahdollista? Mitä sanoo tähän Mika? 

Imatralainen Niki Tuuli on ajanut pienestä asti kilpaa moottoripyörällä. Ura on alkanut isän Motoparkista ja minimotoista. Niki on tämän hetken kovin suomalainen ratamoottoripyöräilijä. Nikin tavoitteet olivat ennen MotoGP:ssä, mutta nyt tähdätään  kolmen kärkisakkiin Supersportin MM-sarjassa ja sieltä Superbiken MM-sarjaan. Mahdollisuuksia on maltin ja hiukan tuurin kanssa. Niki ajaa nyt Triumphilla. Kisakausi starttaa Australiasta viikon päästä ja jatkuu Indonesiaan. Ketkä ovat kovimmat kisakumppanit MM-sarjassa? Miten loukkaantumiset ovat vaikuttaneet Nikin mietteisiin kisaamisesta?  Haastattelussa selviää myös, onko Niko tuhonnut Nikin uran. 

MP-messuilta tehdyissä MP Pää pyörällä livessä muun muassa some-poliisin haastattelu, juttua skuuttikortissa ja sähköpolkupyöristä. Linkki uusimpaan MP Pää Pyörällä Liveen: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-podcast/

Vuosi tehty MP Pää pyörällä podcastia ja liveä – antakaa palautetta: mppaapyoralla@messukeskus.com

Uusin numero