MP Pää Pyörällä EICMA-erikoisjakso

MP Pää pyörällä liven EICMA-erikoisjako on julkaistu. Moottoripyöräalan monitoimimies Niko Kantola vieraili Tampereen Supercross-tapahtumassa ja pyörähti Milanon moottoripyörämessuilla tutustumassa vuoden 2024 moottoripyöräuutuuksiin ja haastattelemassa mielenkiintoisia suomalaisia. Näihin moottoripyöriin pääsee tutustumaan myös MP 24 Moottoripyörämessuilla perjantaista sunnuntaihin 2. – 4.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa. 

Ensin Milanoon. Tarjolla vuoden 2024 uutuuksien esittelyä todella monipuolisesti. Esittelyssä mm. Suzukin, Kawasakin, MV Agustan, Yamahan, KTM:n ja Hondan uutuudet haastattelujen kera. Esittelyssä myös laaja kirjo muita merkkejä. 

Suzukin Marco Färm kertoo, että esittelyssä on täysin uusia malleja uudella moottorilla ja teknisillä hienouksilla. Uudet mallit ehtivät myös MP-messuille ja näille lumille saadaan kaikki uutuudet Suomeen. Kawasakin sähkö- ja  hybridimoottoripyöristä sekä muista uutuuksista kertoo AP Vanhala Kawasakilta. Messuilla nähdään myös Kawasakien retroväritykset. Upea MV Agusta on siirtynyt KTM-konsernille, kertoo Jarkko Tuomisto KTM:ltä. Esittelyssä hienot mallit mm. MV Agustan ensimmäinen adventurepyörä. KTM:n uutuuksista Duke kiinnostanee ensi helmikuussakin MP-messuilla. GasGasilta ja Husqvarnalta tulossa myös uutuuksia. Yamaha on isosti mukana messuilla ja uutuuksista kertoo Mikko Tiilikainen. Tenerestä esittelyssä mm extreme-malli. Hondalla on uusia teknisiä ratkaisuja ja uusi Hornet. Hondan Tero Heino kertoo, että uutuuksia on tulossa kahdeksalta mallilta. Kaikki haastateltavat lupaavat, ettei moottoripyörien saatavuudessa ole enää vaikeuksia, joten moottoripyöräkaupoille päästään Suomessakin MP-messuilla.

Eicmassa on esillä paljon uutuusmalleja kaikilta sektoreilta. Esittelyssä mm. MP-messuilla esiteltävät Aodes-merkkiset mönkijät ja Fantic-sähköpolkupyörät. Lopussa lyhyt videokooste Tampereen supercross-kisoista. Haastattelussa ennen finaalia järjestelyistä vastaava Jani Hovi, joka kertoo onnistuneesta tapahtumasta. Hän lupaa että tulevaisuudessakin bensa haisee ja kisat järjestetään.

Katso uusin MP Pää Pyörällä täältä.

Ensi kuussa jouluteema MP Pää pyörällä livessä.

Uusin numero