MP-messut tarjoaa koettavaa nuorille ja innostaa moottoripyöräilemään

Moottoripyöräilijöitä innostetaan ajamaan entistä enemmän ja naisiakaan ei ole unohdettu.

Naiset voivat tulla tutustumaan MP-messuihin perjantaina kaksi yhden hinnalla.
 
Nuoret tulevia
moottoripyöräilijöitä

 
Nuoret on tärkeä kohderyhmä MP-messuille ja heidät huomioidaan monella tapaa messuilla. Mopokorttilaisille esitellään uusimpia mopoja ja moottoripyöriä.

Kortittomille on tarjolla KTM-Motojysky-koeajorata, jossa 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat kokeilla moottoripyörällä ajamista myös ilman korttia. Ajoradalle toki pääsevät mopo- tai moottoripyöräkortin omaavatkin.

Sunnuntaina rippikoululaiset voivat osallistua Biker’s Churchiin klo 12 ja hakea siltä leiman rippikoulupassiinsa.

Messukeskuksessa on MP-messujen aikana paljon nuoria, sillä samaan aikaan järjestetään suuri pelaamisen tapahtuma Winter Assembly. Tapahtumaan osallistuvat noin 3000 pelaajaa pääsevät MP-messuille veloituksetta.

Mopokorttilaiset voivat ostaa MP-messuille mopokorttilipun. Lipun hintaan (16 e)  kuuluu kerroshampurilaisateria Messukeskuksen Hesburgerissa tai Pizza Meal -ateria Pizza&Grill-ravintolassa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa käytössä ollut lippu houkutteli paikalle lähes 1700 mopokorttilipun ostajaa.

Junior Race Park
houkuttelee pienimpiä

Nuoremmille esitellään MP-messuilla minimotoa, minicrossia ja minitrialia, joita voi myös kokeilla Junior Race Parkissa.

Alaikärajaa kokeilulle ei ole. Apua ja tietoa saa osaavalta henkilökunnalta, mallia näyttävät lajien harrastajat.

Enduro esittäytyy MP-messuilla vahvasti.  Perjantaina on kansallinen kilpailu. Superenduron MM-osakilpailut ajetaan lauantaina (naiset) ja sunnuntaina (juniorit ja miehet).

Passiivisista
harrastajista aktiivisempia

Suomessa on noin 250 000 moottoripyörää, joista monet eivät ole aktiivisesti ajossa. MP-messut innostaa motoristeja ajamaan entistä enemmän.

MP-messujen entistä suuremmalla Tie vie -alueella moottoripyöräkerhot ja alan muut toimijat kertovat toiminnastaan ja esitellyssä on erilaisia moottoripyöräreittejä.

Touring Finlandia Moottorikerhon osastolla  Minna ”Prätkähiiri” Jokinen kertoo maailmanympärimatkastaan. Hän teki kesällä 2014 ensimmäisenä suomalaisena naisena matkan moottoripyörällä yksin maapallon ympäri ennätysajassa – 87 päivässä. Esitykset perjantaina ja lauantaina klo 14 ja 16 sekä sunnuntaina klo 14.

Säpinää MP-messuilla,
perjantaina kaksi naista
yhden hinnalla messuille

 
Perjantaina 30.1. on messuilla naisten päivä ja kaksi naista pääsee messuille yhden hinnalla.

Silloin järjestetään myös MP-messujen Biker’s Date, moottoripyörähenkinen napakymppi, jonka juontaa tv:stä tuttu Kari Salmelainen.

Perjantaina 30.1. klo 18 ja lauantaina 31.1. klo 15.  Biker’s Date -ohjelmassa herra ja neiti x valitsevat itselle sopivan moottoripyöräilykumppanin neideistä ja herroista a, b ja c.

Kisaan sai ilmoittautua tapahtuman verkkosivujen kautta ja halukkaiden määrä yllätti järjestäjät iloisesti. Kisaan oli innolla tulossa noin 100 herraa ja neitiä.  Biker’s Date järjestetään Biker’s Date Cornerissa, jossa muinakin aikoina on käytössä vapaa-  ja varattu-tunnistein varustetut juomamukit.

MP 15 Moottoripyöränäyttely järjestetään 30.1.-1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 (jatkoaika ravintoloissa ja tarvikehalleissa klo 18-20) ja su 1.2. klo 10-17. Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lippuja voi ostaa ennakkoon http://shop.messukeskus.com Lippujen hinnat: aikuiset 19, lapset (7-15 v.) eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 16 e, ryhmät (väh. 10 hlöä ryhmässä) 16 e/hlö, perhelippu (2 aik ja alle 16-v lapset) 49 e. Kokoaikalippu (3 päivän ranneke) aikuiset 33e, lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 23 e. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Mopokorttilippu 16 e. MP-messujen lippu oikeuttaa seuraamaan myös Superenduron MM-osakilpailuja.

Uusin numero