MP-Messut ja Superenduron MM-osakilpailut helmikuussa 2016 Messukeskuksessa

Moottoripyöräjaoston asiamies Hannu Kyyhkynen on tyytyväinen MP-messuihin ja yhteistyöhön Messukeskuksen kanssa.

– MP-messut on merkittävä tapahtuma moottoripyöräilylle. Vuosittainen tapahtuma luo jatkuvuutta ja tukee moottoripyöräalan kehittämistä.  Alan yhteinen iso tapahtuma kokoaa moottoripyöräilystä ja uusista pyöristä kiinnostuneet Messukeskukseen ja jakaa tehokkaasti  tietoa moottoripyöristä, kertoo Kyyhkynen.

– Erityisen tärkeä tehtävä MP-messuilla on kertoa moottoripyöräilystä uusille potentiaalisille moottoripyöräilijöille. Nuorien tavoittaminen tulee vuosi vuodelta tärkeämmäksi alalle.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaostoon kuuluvat BMW Suomi, Brandt, Elfving, Harley-Davidson, Konekesko, KTM Nordic, Sumeko ja Suzuki International Europe.

Superenduron MM -osakilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa MP 15 -messujen yhteydessä ja palaute kisoista on ollut vain positiivista.

Kilpailujen järjestäjä Suomen Moottoriliitto ja kisojen promoottori suunnittelevat jo kisojen järjestämistä ensi helmikuussa MP-messuilla.

– Suunnitelmissamme on ollut koko ajan, että kisat eivät ole vain kertaluontoiset vaan ne järjestetään MP-messujen yhteydessä useampana vuotena. Kansainvälinen lajiliitto on tyytyväinen messujen yhteydessä järjestettyihin MM-osakilpailuihin. Aikaisemmin tällaisia kisoja ei ole järjestetty messujen yhteydessä ja konsepti tuntuu toimivan hyvin, kertoo toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist Suomen Moottoriliitosta.

– Suomessa laji ei saisi minkään muun tapahtuman yhteydessä näin suurta yleisöä ja näkyvyyttä.

Ensi helmikuussa superenduron lisäksi MP-messujen radalla esitellään entistä laajemmin myös muita moottoripyöräilylajeja.

Messukeskus järjestää MP-messut 5.-7.2.2016  nyt 11. kerran, MP-messujen historiassa tämä on 37. kerta. Tapahtuma järjestetään perinteisesti tammi-helmikuussa Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman toimeksiantaja on Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 15-messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Uusin numero