MP-messuilla pääsee kokeilemaan moottoripyöräilyä KTM:llä

KTM Nordic ja MotoJysky ovat suunnitelleet suljetun ja turvallisen rata-alueen MP-messuille. Ajajat saavat käyttöönsä KTM 125 DUKE kevytmoottoripyörän ja hyvät ajovarusteet.

MotoJyskyn ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii ajamisen turvallisuudesta.  Kokeileminen on tehty myös erittäin helpoksi eli aikaisempaa kokemusta moottoripyöräilystä ei tarvita.

– Tahdomme tuoda moottoripyöräilyn konkreettisesti MP-messuille ja aktivoida messuvieraita sekä varsinkin nuoria kokeilemaan moottoripyöräilyä.  Ajokausi on kaukana tammi-helmikuussa, mutta Messukeskuksessa voi ajaa moottoripyörällä jo silloin. Kynnys kokeilla on matalalla, sillä ajoalue on sijoitettu omaan halliinsa.  Hiukan vastaavanlainen tilaisuus on järjestetty viime keväänä kauppakeskus Jumbon yläparkkipaikalla. Kokemukset siitä ovat hyvät ja siksi odotammekin MP-messulla innostunutta vastaanottoa, kertoo Kimmo Hurri KTM Nordicista.

KTM-MotoJysky-ajoalueella voi ajaa moottoripyörällä  MP-messujen aukioloaikoina perjantaina 31.1. klo 10-20, lauantaina 1.2. klo 9-18 ja sunnuntaina 2.2. klo 10-17. Ajaminen on maksutonta. Ikäraja on 15 vuotta ja alle 18-vuotiailla pitää olla kirjallinen lupa vanhemmilta tai jompikumpi vanhemmista mukana.

MotoJysky järjestää motoristien ennakoivan ajon koulutusta lähinnä Riihimäellä, Ahvenistolla ja Saariselällä. Yrityksellä on lähes 30 vuoden kokemus koulutuksen järjestämisestä.  Yritys järjestää myös  Enduro-safareita.

MP 14 Moottoripyöränäyttely järjestetään perjantaina-sunnuntaina 31.1.- 2.2.2014 Messukeskuksessa Helsingissä.

 

Uusin numero