MP-messuilla Circle Wheelien maailmanennätysyritys

Niko Säkkinen & Sebastian Westberg suorittivat testivedot eilen keskiviikkona ja kaikki on valmista messuille
MP-messuilla ajettavan kovatasoisen ja nimekkään stunt shown lisäksi yksi kuskeista, salolainen Niko Säkkinen, lähtee yrittämään uutta circle wheelien, eli ympyrää keulimisen maailmanennätystä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Tempussa Niko Säkkisellä on kaksi minuuttia aikaa tehdä niin monta ympyrää niin pienessä tilassa kuin mahdollista. Haaste kuulostaa helpolta, mutta veri alkaa paeta päästä jo muutaman sekunnin jälkeen ja tasapaino-aistista ei ole tietoakaan enää loppumsekunneilla. Muut PROride-kuljettajat ovat luvanneet lähteä kannustamaan Nikoa yrityksessään ja lupaavat että jos uusi ennätys tulee sunnuntaina, on Nikolla kosteat paikat edessä.

Messuilla jatkuu ohjelma läpi viikonlopun ja varsinkin sunnuntaista on lähdetty tänä vuonna rakentamaan hieman nuoremmalle motoristiväelle. Sunnuntaina messujen aikana on tarjolla ilmaista teoriaopetusta mopo- / kevarikorteille ja ensimmäistä kertaa ikinä hallin 7 koeajorata on varattu mopo & kevari-koeajoja varten klo 12 – 16 välisenä aikana.

PROride Stunt show antaa palaa koko viikonlopun ja lupaa että sunnuntainakin vedetään koko päivä kirein sinkein.

Uusin numero