MP Maailma & Ace Corner – Moottoripyörätapahtuma la 16.9. Lahdessa


MPMaailma ja Ace Corner järjestävät yhdessä suuren moottoripyörätapahtuman Lahdessa. Ohjelmassa on mm. Ride in -moottoripyöränäyttely. Näyttelyn ideana on, että kuka tahansa voi tuoda ajamalla näyttelyyn oman moottoripyöränsä. Siis jos pyöräsi mielestäsi on sellainen, että haluat muidenkin näkevän sen. Tyylisuuntarajoituksia ei ole, vaan paikalle kelpaavat yhtä hyvin Harrikat, kyykyt kuin muidenkin tyylisuuntien edustajat.

Yleisö äänestää päivän aikana näyttelyn parhaat pyörät. Kahdelle eniten ääniä saaneen pyörän omistajalle ojennetaan Duell Bike Centerin lahjoittamat upeat palkinnot. Ensimmäinen palkinto on arvoltaan yli 200 euron Ipone-paketti, ja se pitää sisällään mm. 4 ltr moottoriöljyä, ketjunpuhdistus- ja voitelusprayt, puhdistusaineita, jäähdytysnestettä, keulaöljyä, jarrunestettä, renkaanpaikkaussarjan, polttoaineen stabilointiainetta ja erillisen kypäränpuhdistussarjan.

Toisena palkintona on niinikään Duell Bike Centerin toimittama 10-osainen Muc-Off -huoltosetti.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Arai Axces II -kypärä, väriltään Field Silver ja arvoltaan 559 euroa.

Lahden Ace Cornerin alueella on lauantaina 16.9. Ride In -näyttelyn lisäksi paljon muutakin prätkäaiheista ohjelmaa ja nähtävää. Koeajettavina ovat uudet Honda-moottoripyörät. Stunt-legenda Artsi Nyqvist myy paikalla omia nimikkopuukenkiään. Mukana ja esittelyssä myös suomalaissuunnittelua oleva huippu-uutuus, Nuviz-heijastusnäyttö. Nuviz korvaa käytännössä action-kameran ja navigaattorin, sillä sen näyttöön on valittavissa mm. nopeusnäyttö, kartta ja navigointi ja lisäksi puhelu- ja toistettavan musiikin tiedot. Kamera pitää sisällään sekä video- että stillkuvausmahdollisuuden.

MP Motorrad & Ace Corner -tapahtuma lauantaina 16.9. klo 12-16 Lahden Ace Cornerilla, Veistämönkatu 1, LAHTI.

Uusin numero