MP 20 -messujen hyväntekeväisyyslipulla voi voittaa uniikin moottoripyörän

MP 20 -moottoripyörämessujen pääsylipun oston yhteydessä voi ostaa hyväntekeväisyysarvan, jolla voi voittaa moottoripyörärakentaja Janne Juntusen rakentaman moottoripyörän. Hyväntekeväisyyspyörä on rakennettu 2019 Indian Scoutin runkoon. Arvontalipukkeista saaduilla tuloilla tuetaan nuorten moottoripajatoimintaa. MP-messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla MP-messuille 25 euroa maksavan pääsylipun, joka sisältää arvontalipukkeen. Erillisiä arvontalipukkeita (10 euroa) myydään MP-messuilla, mutta niitä ei voi ostaa erikseen verkkokaupasta. Moottoripyörän arvonta tehdään myytyjen arvontalipukkeiden kesken. Moottoripyörän voittaneen arvontalipukkeen numero tai voittajan nimi ilmoitetaan tapahtuman verkkosivuilla ja facebook-sivuilla. Arvonnan järjestää Nuori Kirkko ry.

Tukea nuorten moottoripajatoimintaan

MP-messuilla nähdään, miten hyväntekeväisyysmoottoripyörää kootaan  ja Nuori Kirkko ry on kertomassa toiminnastaan.Nuori Kirkko ry:n moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille. Nuoret toimivat moottoripajoilla, joissa on saatavilla moniammatillista tukea ja ohjausta. Pajoilla nuoret saavat  myös työkokemusta. Tuettavia moottoripajoja on 34 eri puolilla Suomea ja niissä käy säännöllisesti 600-700 nuorta. Toimintaa  ohjaa 70 vapaaehtoista aikuista. Valtakunnallista moottoripyörätoimintaa koordinoi Veijo Kiviluoma Nuori Kirkko ry:stä. ”Tuen saaminen on tärkeätä, koska yksittäisten pajojen resurssit tehdä tätä työtä ovat rajalliset. Tuen avulla moni nuori pääsee moottoripajatoimintaan mukaan”, kertoo Kiviluoma. ”Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia yhteistyöstä. Moottoripyörärakentajat ja kaikki asiaan osallistuvat tekevät hienoa työtä nuorten hyväksi.”

Tuttu kaveri MP-messuilta

Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen on ollut mukana MP-messujen rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa jo vuodesta 2016 ja voittanut useita palkintoja.  Hän on jo useana vuotena peräkkäin ollut mukana työnäytöksissä takomassa moottoripyörän osia. Vuonna 2019 Juntusen rakentama Honda CBR900 Snow White -moottoripyörä voitti Street-luokan ja Näyttelyn paras pyörä -palkinnon.

Katso ja kuuntele Juntusen tarina youtubessa: https://m.youtube.com/watch?v=iXsnPB-lrAI

Seuraamme projektin edistymistä myös MP-messujen facebookissa: https://www.facebook.com/mpmessut/

MP 20 -messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on Pohjoismaiden  suurin moottoripyöränäyttely. Viime kerralla messuilla vieraili 57 000 motoristia. MP-messujen yhteydessä järjestetään vuosittain Suomen suurin rakennettujen moottoripyörien  näyttely Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 moottoripyörää. MP-messut järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Instagram: @shift24good

https://instagram.com/shift24good?utm_source=ig_profile_share&igshid=eyr02j91wkvz

Facebook: Nightshift 2

https://www.facebook.com/Nightshift-2-2025538847743513/

Youtube: Nightshift2 – The Charity Bike

https://www.youtube.com/channel/UCD3JLzbEoI34HPb-U6Nwfjw

Uusin numero