MP 16 Moottoripyöränäyttely valmiina starttiin!

MP 16 Moottoripyöränäyttely järjestetään tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa. Messuosastoilla käy parasta aikaa kiihkeä kuhina, kun näytteilleasettajat viimeistelevät osastojaan. Tänä vuonna MP-messuilla tehdään historiaa, kun halliin on rakennettu asfaltoitu koeajorata.
 
– Ajatus koeajorataan tuli maahantuojilta. Hondan maahantuojan, Brandtin Patrick Manner sen ensiksi sanoi, että meidän on tarjottava kävijöille mahdollisuus päästä fiilistelemään pyöriä, kertoo Suomen Messujen myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola.
 
– Mahdollisuus koeajoon on osoittautunut todella suosituksi, etukäteisrekisteröintejä taitaa olla jo yli 1000, Kantola toteaa.
 
Uutuusmalleista parrasvaloihin näytteilleasettajat ovat halunneet nostaa Honda CRF1000L Africa Twinin, Harley-Davidson Softail Slim S:n, Peugeot Satelis2 RS 400:n, BMW R NineT Scramblerin,  Kawasaki Ninja ZX-10R:n, KTM 1290 Super Duke GT:n, Suzuki SV650:n, Yamaha MT-10:n, Indian Scout Sixtyn, Triumph Thruxton R:n ja Victory Vegasin.
 
Kunnian Harley-Davidson Softail Slim S:n estradille ajamisesta saa Reckess Love –yhtyeen Olli Herman, johon pyörä tekee vaikutuksen.
 
– En ole näin isolla pyörällä ennen ajanutkaan ja onhan tämä miehekäs vehje, satulassa tulee ihan Kapteeni Amerikka –fiilis, Herman nauraa.
 
– Sellainen puolijulkinen salaisuus on, että olen hankkimassa Sportseria H-D Tampereelta. Kaverit ovat vähän vinoilleet, että Spora on tyttöjen pyörä, mutta onhan minulla tyttöjen tukkakin, niin tyttöjen pyörä sopii hyvin, Herman velmuilee.
 
Tarjolla on myös muuta ohjelmaa, Stunt Freaks Teamin shown ja Daniel Dorion surmanajoshow lisäksi tarjolla on Miss MP 16 –kilpailu ja ajovarustemuotinäytöksiä sekä rakennettujen pyörien Pertol Circus ,suurempana kuin koskaan.

– Tänä vuonna olemme pyrkineet houkuttelemaan nuoria rakentajia, kertoo näyttelyn promoottori Japi Åström. Miehen mukaan tämän hetken rakentelutrendeistä kuumimmat ovat menneiden vuosien katselu, erityisen suosittuja ovat cafe racerit ja flat trackerit.
 
– Petrol Circukseen osallistuu 113 pyörää ja edustettuna on 31 eri merkkiä, Åström toteaa.
 
MP 16 Moottoripyöränäyttely järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä. Näyttely on avoinna pe 5.2. klo 10-20, la 6.2. klo 9-18 ja su 7.2. klo 10-17.

Uusin numero