Motoristikahvila Café Lättis yllätti avaamalla ovensa yhden päivä ajaksi – 100 kävijää


Motoristit eivät nuku talviunta. Näin voi päätellä ainakin siitä, että motoristikahvilana tunnettu Café Lättis keräsi neljän tunnin aukiolonsa aikana paikalle noin 100 kahvittelijaa.

Lopen Pilpalassa sijaitseva ja yhdeksi Uudenmaan suosituimmaksi motoristikahvilaksi noussut Café Lättis avasi ovensa lauantaina 29.12.2018. Normaalisti vain kesäisin avoinna oleva Café Lättis keräsi neljän tunnin aukiolonsa aikana paikalle noin 100 kahvittelijaa.

Yrittäjä Jaakko Hämäläinen katkaisi Lättähatun talviunen avaamalla kahvilan yhden päivän ajaksi. Sadasta kävijästä suurin osa saapui paikalle luonnollisesti nelipyöräisillä ajoneuvoilla, mutta ilahduttavasti paikalle pyyhälsi jo ensimmäisen tunnin aikana kymmenkunta moottoripyörääkin. Jawalla paikalle hurauttanut motoristi perusteli hienosti miksi hän saapui paikalle moottoripyörällä.
– Eikös tämä ole motoristikahvila niin silloin tänne kuuluu tulla paikalle moottoripyörällä.

Kausi 2019 Café Lättiksellä alkanee huhtikuun lopulla niin, että vappuajelulla Lättikselle voi jo pysähtyä kahville. Mahdollisesti kahvila on avoinna myös pääsiäisenä, mutta päätös siitä tehdään myöhemmin. Kaudella 2018 Café Lättis oli auki kuutena päivänä viikossa. Ensi kaudella siihen on tulossa muutos, sillä Jaakko Hämäläinen on kaavaillut pitävänsä kahvilaa ensi kaudella auki jokaisena viikonpäivänä.

Uusin numero