Motoristien ystävänpäivälahja

Hieman ennen vuorokauden muuttumista ystävänpäivän puolelle pienenpienellä budjetilla harrastusta aloittava 22-vuotias nimimerkillä Phexaer tunnettava mies aloitti moottoripyora.org -nettisivustolla viestiketjun, jossa hän kysyi neuvoja ja pyörävinkkejä budjettinaan vajaa tonni. 

Miehelle löytyi nopeasti budjettiin sopiva, hyvin pidetty Yamaha Diversion. Pyörä on Tampereella ja ostaja helsinkiläinen, mutta kyyti Tampereelle järjestyi pikavauhtia. Lisäksi motoristit tarjosivat lahjoituksena tai vähintäänkin sopuhintaan varusteita. Kaiken huipennukseksi yhteisön jäsenet maksoivat nuorukaiselle myös sivuston takaa löytyvän Motorg ry:n jäsenmaksun.

– Tarjottu pyörä vaikuttaa hyvin pidetyltä ja kaupat ovat melko todennäköiset. Lisäksi minulle on lahjoituksena tarjottu suurin piirtein kaikkia varusteita sekä kerhon jäsenmaksu. On huikeaa, kuinka kaikki vetävät yhtä köyttä uuden kaverin auttamiseksi harrastuksen alkuun, toteaa nuorukainen.

– Kyllähän tämä hiljaiseksi vetää, enpä ole tällaista ennen kohdannut, hän pohdiskelee ja haluaa välittää lämpimät kiitoksensa kaikille apuaan tarjonneille.

Uusin numero