Motorg ry vietti kesäpäivää Alastarolla

Motorg ry järjesti kesätapahtumansa tänä vuonna ensimmäistä kertaa uudella konseptilla. Alastaron moottoriradalla järjestetyssä tapahtumassa vierailla oli mahdollisuus rata-ajoon, jonka lisäksi tarjolla oli erilaisia pikakoulutuksia aina moottoripyörän tekniikasta ensiapuun. Bike World, Motokeidas ja Allright tarjosivat myös mahdollisuuden koeajoihin ja varustehankintoihin.

Uudella konseptilla järjestetty tapahtuma muodostui varsin suosituksi ja lämmin auringonpaiste helli runsaslukuista vierasjoukkoa.

– Paikalla vierailleiden pyörien lukumäärää en osaa sanoa, mutta se lasketaan joka tapauksessa sadoissa, kertoo yksi tapahtuman puuhamiehistä, Pasi Kolehmainen.

Rata-ajon lisäksi suosituimmaksi nousi moottoripyörien alustan säätöihin keskittyvä opastus, jonne halukkaita olisi ollut enemmän kuin oli mahdollista palvella. Myös iltapäivästä järjestetty moottoripyörän ja täysperävaunurekan jarrutusnäytös veti katsomon täyteen yleisöä.

– Järjestimme tapahtuman tässä muodossaan ensi kertaa, ja se onnistui todella hienosti. Myös palaute kävijöiltä on ollut pelkästään positiivista, Kolehmainen iloitsee.

– Saimme paljon hyvää kokemusta ja ideoita, jotta saamme ensi kesän tapahtumasta vieläkin paremman.

Uusin numero