Motonetille uusia merkittäviä maahantuontisopimuksia

Motonet vahvistelee asemiaan motoristien tavaratalona esittelemällä MP 20 -näyttelyssä joukon uusia tuote-edustuksia.

Broman Group -konserniin kuuluva Motonet on saanut uusia merkittäviä maahantuontisopimuksia tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Athena, Michelin, Scottoiler, Nolangroup ja Odi Grips. Sopimusten myötä Motonet vahvistaa asemaansa Suomen johtavana moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyjänä.

Athena on vuonna 1973 perustettu italialainen perheyritys, joka on keskittynyt moottorin- ja alustanosiin sekä tiivisteisiin. Athenalta löytyy myös laaja valikoima tuotteita niin autoiluun, veneilyyn kuin vapaa aikaankin.

Ensi vaiheessa parannemme Athenan sylinteri- ja mäntäsarjojen sekä tiivisteiden valikoimaa, kertoo Broman Group Oy:n tuotepäällikkö Teemu Aaltonen.

Michelin tuo markkinoille odotettuja uutuuksia. Michelin on vuonna 1889 perustettu tunnettu rengasvalmistaja. Tällä hetkellä Michelin on maailman suurin moottoripyörärenkaiden valmistaja. Michelinin mp-rengasvalikoima on laaja ja mallistosta löytyy rengas lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Motonet toimii yhtenä Michelinin Suomen maahantuojana.

Odotamme innolla tälle kaudelle tulevia uutuuksia, kuten Road 5 GT, Power 5, City Grip 2 ja Starcorss junior, sanoo Aaltonen.

Scottoilerin toiminta alkaa jo 1970-luvulta, jolloin yrityksen perustaja Fraser Scott kehitti ensimmäisen automaattisen ketjunvoitelijan parantamaan silloisten ketjujen kestävyyttä. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä v-, x-, ja eSystem-ketjunvoitelujärjestelmät, Scorpion Dual injector -syöttöpää sekä voiteluöljyt.

Nolan-moottoripyöräkypärien maahantuonti Motonetille

Motonet on sopinut Nolangroup S.P.A:n kanssa moottoripyöräkypärien maahantuonnista.

– Nolan-, Xlite- ja Grex-merkkien maahantuonti Suomessa siirtyy nyt Motonetille. Maahantuontisopimus hyödyttää varmasti molempia osapuolia. Motonet saa rinnalleen kumppanin, jolla on lähes 50 vuoden kokemus kypärien valmistamisesta. Nolan puolestaan saa markkinoiden vahvimman jälleenmyyntiketjun tuotteilleen, toteaa Broman Group Oy:n tuotepäällikkö Juha Virtala.

Nolangroup on Euroopan suurin kypärävalmistaja. Vuonna 1972 perustettu Nolan on tunnettu erityisesti avattavista kypäristään, jotka ovat voittaneet vuosien saatossa useita testejä ja saaneet runsaasti ostosuosituksia. Kaikki Nolan-, Xlite- ja Grex-kypärät valmistetaan 100-prosenttisesti Italiassa.

Odi Gripsin Emig V2 Pro -lukkotupit Suomeen

Motonet tarraa hyvän otteen motocrosspyörien hallintalaitteista maahantuontisopimuksella Odi Gripsin kanssa. Yritys on maailman johtavia kahvakumien ja ohjaustankojen valmistajia. Maahantuontisopimuksen myötä Suomeen saadaan vihdoin vuonna 2020 esiteltyä Emig V2 Pro -lukkotupit. Tämä Odinin ja motocrosslegenda Jeff Emigin kanssa yhteistyönä syntynyt tuppimalli tarjoaa täysin uuden tasoisen tuntuman moottoripyörään.

Teksti: tiedote / Motonet

Uusin numero