Motokuume Offroad -päivä lauantaina 6.10.2012

Motokuumeen Offroad -päivässä pääsee Hondan, Husqvarnan, Kawasakin, Suzukin ja Yamahan uutuuksien puikkoihin Hyvinkään motocrossradalla (Hikiäntie 1508) lauantaina 6.10.2012 kello 12-16.

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa kello 11 kerhorakennuksessa ja ilmottautumisen ja sääntöjen hyväksymisen jälkeen kuljettaja saa koeajopassin. Jossa kaikki varmasti pääsisivät ajamaan, voi ajovuoroja varata kultakin merkiltä yhden kerrallaan. Jos ajetun koeajon jälkeen listassa on vielä tilaa, voi varata lisävuoroja samalta merkiltä.

Ensimmäinen ajovuoro starttaa kello 12.15, ja seuraavat vuorot starttaavat aina vartin välein. Ajoaika on crossiradalla 10 minuuttia ja enduroradalla 1 kierros. Endurolenkillä kiertää koeajajien lisäksi 0-pyöriä, jotka auttavat ja kutsivat lisäapua tarvittaessa. Paikalla päivystää SPR.n ensiapuyksikkö.

Alle 18-vuotiaalla ajajalla pitää olla tilaisuudessa huoltaja mukana ja alle 16-vuotiailla huoltajan lisäksi voimassa oleva Moottoriliiton ajajalisenssi. Kuljettajat ajavat omissa ajovarusteissaan, varustuksen tulee olla asianmukainen. Puutteellisesti varustautuneiden koeajot saattavat jäädä ajamatta.

Ajossa olevien pyörien mallit vahvistetaan lokakuun alussa ja se tulee löytymään Motokuumeen nettisivuilta. Hyvinkään Moottorikerhon kioskit palvelevat koko tapahtuman ajan.

Uusin numero