MotoGP-voittaja mätki vasaralla Porscheaan aamuyön tunteina

Silverstonessa parhaillaan Britannian GP:hen valmistautuva, ”The Maniac”-lempinimeä totteleva Iannone järjesti viikolla jälleen pienimuotoisen kohun julkaistuaan Instagram-tilillään videon, jossa hän mätkii vasaralla Porsche Cayenne-autonsa sivuikkunan säpäleiksi.

Tällä kertaa kyse ei ollut mistään raivonpurkauksesta vaan siitä, että Iannone oli unohtanut tankatessaan avaimet auton sisään. Varikkohuhuissa supistaan tosin myös ”mainoskikasta”, sillä Iannone pitää tunnetusti julkisuudesta.

– Yritin avata ovea tankattuani, mutta se oli lukossa. Ongelma oli siinä, että minulla oli vielä noin 100 kilometriä matkaa määränpäähän ja kello oli 01.30 aamuyöllä. Soitin Porschelle apua saadakseni, mutta heillä ei ollut tarjota ratkaisua ongelmaani. Päädyin sitten siihen ideaan, että rikon kuljettajan puoleisen takaikkunan, taustoittaa virnistellen matkaansa jatkanut Iannone.

Ensi kaudella Suzukille siirtyvä Iannone lukeutuu tällä hetkellä toki myös vauhdillisesti kuninkuusluokan kuumimpiin kuljettajiin. Hän ajoi historiallisen voiton Red Bull Ringillä ja johti pitkään myös seuraavaa kisaa Tshekin Brnossa, kunnes väärä rengasvalinta kostautui sadekelissä.

– Olen erittäin tyytyväinen. Voitin Itävallassa ja ajoin Tshekissäkin hyvän viikonlopun tuosta rengasongelmasta huolimatta. Uskon, että olen juuri nyt todella hyvässä iskussa ja fiilis ajamiseen sekä pyörään on parempi kuin koskaan. Lähden positiivisin mielin Britannian GP:hen, vakuuttaa Iannone.

Iannonen 96 pistettä oikeuttavat 11 osakilpailun jälkeen sarjassa kuudenteen sijaan.

Uransa kolmanteen kuninkuusluokan mestaruuteen tukevan otteen omaavalla Hondan Marc Marquezilla on koossa 197 pistettä. Britannian GP:n voittoa puolustava Yamahan Valentino Rossi on toisena 144 pisteellä. Tallikaveri Jorge Lorenzo hiillostaa Rossia kuuden pisteen päässä.
 

Uusin numero