MotoGP-varikoiden väriläiskä palaa tositoimiin vain toisen jalan varassa

– Phillip Islandin radalla on vain neljä oikealle taittavaa mutkaa, joten minun ei tarvitse rasittaa loukkaantunutta jalkaani niin paljon. Raskastahan siitä on tulossa, mutta minulla on nyt sellainen kutina päällä, että haluan ehdottomasti palata pyörän selkään, kertoo Hondalla ja Tito Rabatin rinnalla Marc VDS-tiimissä kilpaileva Miller.

Lääkärit ovat näyttäneet Millerille, 21, vihreää valoa Phillip Islandille, vaikka operoitu jalka onkin vielä kaukana täydestä terästä.

– Olen tehnyt paljon työtä fysioterapeutin kanssa saadaksemme poistettua turvotuksen jalasta ja saadaksemme siihen lisää liikkuvuutta pyörän päällä. Odotan innolla päästä ajamaan muutamia kierroksia löytääkseni fiilistä uuteen elektroniikkaan ja nähdäkseni, miten renkaat (Michelin) ovat kehittyneet sitten Valencian testien, Miller viittaa viime marraskuuhun.

Tiimipäällikkö Michael Bartholemy tietää, että Millerillä on edessään todella vaativa testijakso tulevasta keskiviikosta perjantaihin.

– Siitä tulee raju testi vamman vuoksi, mutta se tarjoaa Jackille mahdollisuuden arvioida uutta moottorinohjausjärjestelmää ja renkaita. Hänellä on edessään kolme merkityksellistä testipäivää, Bartholemy alleviivaa.

Uusin numero