MotoGP-sarjan pääpomolle potkut? – taustalla Rossi-jupakka

Dorna Sportsista suurimman siivun vuodesta 2006 lähtien omistaneessa sijoitusyhtiö Bridgepointissa ei oltaisi eri uutislähteiden mukaan lainkaan tyytyväisiä MotoGP-kauteen vuosimallia 2015.

Bridgepoint näkee sarjan kokeneen imagotappion Valentino Rossin ja Marc Marquezin välisen jupakan seurauksena. Bridgepoint ei olisi myöskään tyytyväinen siihen tapaan, jolla Dorna vei jupakan omalta osaltaan maaliin.

Virallista vahvistusta – suuntaan tai toiseen – ei ole vielä saatu, mutta ainakin Ezpeleta itse tähdentää tämän päivän uutisten olevan vailla totuuspohjaa.

– En tiedä, mistä tällainen tieto on lähtöisin. Voin vahvistaa, että olen parhaillaan töissä Dornan toimistossa Madridissa. Ja jos tällainen (erottaminen) päätös olisi tehty, niin Dorna olisi kyllä tiedottanut siitä välittömästi. Totuus on, että tässä uutisoinnoissa ei ole totuutta, Ezpeleta muotoilee italialaiselle Gpone-sivustolle antamassaan kommentissa.

Ezpeletan tilannetta pidetään tästä huolimatta tukalana. Lopullinen varmistus Ezpeletan asemaan saadaan viimeistään GP-komission seuraavassa kokouksessa, joka järjestetään 4. helmikuuta.
 

Uusin numero