MotoGP-sarjan kohutulokas Pulkkinen janoaa radalle ennen testikieltoa

– Mitään varmaa ei tämän vuoden testiohjelman osalta lyöty lukkoon, mutta on mahdollista, että pääsen testaamaan pyörää vielä marraskuussa Valenciassa, kertoo Pulkkinen innoissaan.

MotoGP-sarjan testikielto astuu voimaan joulukuun alussa ulottuen tammikuun loppuun. Pulkkista ja hänen tiimikaveriaan Jakub Kornfeilia odottaa sen jälkeen tiivistempoinen testirupeama ennen 26. maaliskuuta Qatarin Losailissa käynnistyvää MM-kautta.

Mahindran kanssa identtinen Peugeot-pyörä ei ole tosin täysin uusi työkalu KTM:llä kaksi viimeistä kautta Red Bull MotoGP Rookies Cupissa kilpailleelle nuorukaiselle.

Maistiaiset pyörästä saatiin Aragonin GP:n jälkeisenä maanantaina Espanjassa. Tuo ja samalla Peugeot MC Saxoprint-tiimin Pulkkisen potentiaalin osalta vakuuttanut testipäivä urakoitiin syyskuun lopulla Motorland Aragonin upealla radalla.

– Onhan tuo pyörä aikalailla erilainen verrattuna Rookies Cupin-kalustoon. Ajotyyli on pitkälti erilainen ja myös jouhevampi. Peugeotilla ajetaan pyöreämmillä linjoilla. Edessä on aivan varmasti paljon töitä ja opittavaa, tähdentää tunnetusti määrätietoisella asenteella matkassa oleva 158-senttinen ja 44-kiloinen Pulkkinen.

Juuri näinä päivinä Pulkkisen työt painottuvat tosin täysin toisaalle.

Etelä-Haagan peruskoulun yhdeksättä ja urheilupainotteista luokkaa käyvällä Pulkkisella on menossa työharjoittelujakso kotipaikkakuntansa Nurmijärven vanhustenhuollon parissa.
 

Uusin numero