MotoGP, Moto2 ja Moto3 suorina C Morella myös vuonna 2018

MotoGP-sesonki paisuu tänä vuonna yhdellä osakilpailulla, joten kisaviikonloppuja on luvassa 19. Kausi käynnistyy Qatarissa 17.-18. maaliskuuta.
 

”Se tarkoittaa vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä. Kisoissa sattuu ja tapahtuu lähdöstä maaliin, joten ei ihme, että kisatapahtumia televisioidaan yli 200 maahan”, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero

”Odotamme innolla, että pääsemme entisestään syventämään yhteistyötämme MTV:n kanssa nostattaaksemme lajin suomalaisia elementtejä entistä paremmin esiin – ja samalla tasoittamaan tietä kohti Grand Prix’n järjestämistä Suomessa”, toteaa MotoGP:n tv-oikeuksien haltijan Dorna Sportsin toimitusjohtaja Manel Arroyo.

C More on tehnyt jatkosopimuksen myös taitolentosarja Red Bull Air Racen kisojen näyttämisestä suorina lähetyksinä. Siten samassa paketissa on tarjolla viime vuoden tapaan sekä autourheilun (F1, F2, GP3) että ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokat ja mausteena maailman nopein moottoriurheilusarja Red Bull Air Race. 

Kaksipyöräisten selostajakaksikkokin on viime vuodelta tuttu Marko Terva-ahoMatti Kiiveri. Lisäksi asiantuntijana vierailee kauden aikana Kiiverin ohella mahdollisuuksien mukaan myös MotoGP-kuljettaja Mika Kallio.

Villillä kortilla KTM:n testikuljettajana erinomaisesti ajanut Kallio jatkaa ensi kaudellakin testikuljettajan roolissa, mutta villi kortti takaa suomalaiselle näyttöpaikan viiteen kilpailuun toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Sen sijaan Moto3-luokassa viime vuonna debytoinut 16-vuotias Patrik Pulkkinen jäi täksi kaudeksi ilman MM-sarjan tallipaikkaa.

Moto2- ja Moto3-luokissa Suomea edustaa Aki Ajon johtama talli Red Bull KTM Ajo.
 

Uusin numero