MotoGP-kausi avataan Qatarin Losain keinovalossa

MotoGP-luokan kuljettajat ovat valmiita kilpailukauden 2018 avaukseen.
(Kuva: motogp.com)

Nyt MotoGP-faneilla on odotus ohi, sillä tänään sunnuntaina 18. maaliskuuta jyrähtävät pyörät käyntiin kauden 2018 avauskisan merkeissä Losailin radalla keinovalossa. Paalupaikoilta starttaavat Johann Zarco (MotoGP), Alex Marquez (Moto2) ja Niccolò Antonelli.

MotoGP-luokassa ranskalainen Johann Zarco rutisti aika-ajossa alle Jorge Lorenzon kymmenen vuotta sitten ajaman rataennätyksen. Paalupaikka on Zarcon uran kolmas MotoGP-luokassa. Marc Marquez jäi pari kymmenystä. Kolmas aika-ajossa oli Italian Danilo Petrucci (Pramac Ducati).Toisen riivn täyttävät britti Cal Cruthclow (Honda), Andrea Dovizioso (Ducati) ja Suzukin Alex Rins.

Moto2-luokassa Alex Marquez jatkoi aika-ajossa vahvaa tulostaan ollen nopein. Ajo Motorsportin Miguel Oliveira starttaa toisesta lähtörivistä. Hän jäi eturivin lähtöpaikasta vain kolme tuhannesosasekuntia.

Moto2-luokan aika-ajon kärkikolmikko Qatarissa
(Kuva: motogp.com)

Moto3-luokassa  oli myös tiukkaa. Niccolò Antonelli kukisti Jorge Martinin tuhannesosasekunnilla. Argentiinan Gabriel Rodrigo oli kolmas. Ajon Darryn Binderin lähtöpaikka on seitsemäs lähtörivi.

Niccolò Antonelli Honda
(Kuva: motogp.com)

 

Uusin numero