MotoGP 2021 kalenteriin jälleen muutos – Malesia korvataan Misanon kisalla

Covid-19 -pandemia sekoittaa jälleen MotoGP-kalenteria. Malesian GP perutaan ja sen tilalla ajetaan kisaviikonloppu Misanon Marco Simoncelli -radalla.

FIM, IRTA ja Dorna Sports ilmoittivat torstaina 19. elokuuta, että Covid-19 -pandemiasta johtuvat Malesian maahantulorajoitukset estävät lokakuisen MotoGP-tapahtuman järjestämisen Sepangin radalla. Malesiassa oli kalenterin mukaan tarkoitus kisata 22.-24. lokakuuta. Nyt malesialaisfanien pitää odottaa vuoteen 2022, ennen kuin he näkevät MotoGP-sarjan kuljettajat Sepangin radalla seuraavan kerran.

Sepangin sijaan samana viikonloppuna ajetaan korvaava kisa Misanon World Circuit Marco Simoncelli -radalla Italiassa. Muutoksella ei ole vaikutusta kalenterin mukaiseen 19. syyskuuta Misanon radalla ajettavaan MotoGP-kisaan ( viralliselta nimeltään Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini), vaan nyt ilmoitettu kalenterimuutos tarkoittaa että Misanon perinteisellä radalla ajetaan kaksi erillistä kilpailua reilun kuukauden välein. Misanon kisan pääsponsori ja sen mukainen tapahtuman virallinen nimi ilmoitetaan myöhemmin.

Edelliset muutokset kalenteriin tehtiin vain puolitoista kuukautta sitten:

Uusin numero