Motocrosslegenda Everts tallipäälliköksi Suzukille

Uudessa pestissään Sylvain Geboersin lisäksi tiivistä yhteistyötä myös isänsä Harryn kanssa tekevä Stefan Everts palaa näin ollen lähes neljännesvuosisadan jälkeen Suzukille, jolla hän saavutti upean uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden kaudella 1991.

Vuonna 2006 aktiiviuransa päättänyt Everts saavutti siis kaiken kaikkiaan kymmenen maailmanmestaruutta ja edelleen ennätysmäiset 101 GP-voittoa.

– Tämä merkitsee erittäin isoa haastetta ja vastuuta, mutta tunnen olevani valmis siihen. Minulla on ikää ja tietoa. Olen ollut nyt yhdeksän vuotta ”eläkkeellä” ja kiitos entisen työni, olen voinut rakentaa kokemusta aidan toisella puolella, Everts kuvailee tuntojaan Suzukin tiedotteessa.

Evertsin sydän on sykkinyt aina motocrossille ja sen se tekee jatkossakin.

– Rakastan tätä urheilua niin paljon ja rakastan matkustaa sekä olla mukana kisoissa. Rakastan myös löytää uusia lahjakkuuksia. Haluan menestyä tämän tiimin kanssa ja luoda sille vahvan kuvan. Myös vuorovaikutus fanien kanssa on tärkeää, Everts korostaa.

Sylvain Geboers houkutteli aikoinaan teinitähti Evertsin Suzukin riveihin. Luotto samaan mieheen on vähintäänkin yhtä vakaa vuorostaan toisessa roolissa.

– Tämä on hyvä tilaisuus GRP:lle, Suzukille ja Stefanille. Uskon, että Stefanista on suuri apu kuljettajillemme. Hän tietää, mitä voittajan ja maailmanmestarin mittoihin kasvaminen vaatii.

Suzukin MXGP-luokan tiimissä kilpailevat Kevin Strijbos ja paluun MM-sarjaan tekevä Ben Townley. Jeremy Seewer ja Brin Hsu kilpailevat puolestaan MX2-luokassa, sekä Bas Vaessen EM-sarjan EMX250-luokassa.

Uusin numero