Motocrossin SM-sarja jyrähtää käyntiin Kuopiosta

Lauantaina kisataan Suomen Cup ja veteraanien sekä kansallisen MXC/B:n lähdöt. Sunnuntaina on SM-sarjan pääluokkien MXC/A, MX2 ja MX1 vuoro.

Tulevan kilpailukauden SM-sarjasta on tulossa tapahtumarikas sekä erittäin jännittävä. Jokaisessa kolmessa SM-kilpaluokassa tullaan näkemään tiukkoja taisteluita osakilpailuvoitosta.

SM-sarjaan rahapalkinnot

Kuopion Mootorikerho Ry palkitsee SM-sarjassa luokkien MXC/A, MX2 ja MX1 kolme parasta kuljettajaa rahapalkinnoin. MXC/A voittaja saa 150 euroa, kakkonen 100 ja kolmas 75 euroa. Luokissa MX2 ja MX1 palkintoraha  on voittajalle 300 euroa, kakkoselle 200 ja kolmannelle 100 euroa.

SM-sarjan promoottori Marko Panula on erittäin tyytyväinen Kuopion Mootorikerhon avaukseen.

– Todella hieno asia, että kerho omatoimisesti tarttui asiaan ja he järjestivät käsiohjelman mainosmyynnillä kilpailukohtaiset rahapalkinnot SM-luokille. Kun kuukausi sitten asiasta keskustelimme kerroin, että SM-sarjalla on myös palkintorahaprojekti työn alla. Tämä paikallisen kerhon panos vahvistaa hienosti tätä kokonaisuutta sekä mahdollistaa varikkokeskusteluissa pitkään esitetyn toiveen toteutumisen.

Myös Motonet SM-Motocross-
sarja palkitsee kuljettajia

Tulevalla kilpakaudella Motonet SM-Motocross -sarja yhdessä pirkanmaalaisyritysten Pirkan Pinnoitus Oy:n ja Infra Taito Oy:n kanssa palkitsevat SM-luokkien suomenmestarit kauden lopussa rahapalkinnoin. SM-sarjan promoottori Panula kertoo asiasta näin:

– Viime kaudella tämä ei ollut vielä mahdollista, mutta talvella aloitimme keskustelut asiasta ja tällä hetkellä  Pirkan Pinnoitus Oy ja Infra Taito Oy ovat mukana tukemassa kotimaisen huippumotocrossin pääsarjaa. Tulemme kertomaan tästä asiasta myöhemmin lisää ja on myöskin täysin mahdollista, että löytyy muitakin yrityksiä jotka haluavat lähteä mukaan.

Fox Hole Shot saa seurakseen
Motul Fastest Qualifier Competitionin

– Viime kaudelta tuttu Fox Hole Shot jatkuu, eniten ”holeja” eli startteja nimiinsä napanneet SM-luokkien MXC/A, MX2 ja MX1 kuljettajat saavat kauden lopussa rahapalkinnon. Tänä vuonna palkinto on joka luokassa 400 euroa. Halusimme myös tuoda uusia elementtejä SM-kisapäivään ja Motulin kanssa kehitetty aika-ajojen luokkansa nopeimpien kuljettajien palkitseminen laadukkain tuotepalkinnoin on mukava tuulahdus uutta. SM-sarjapakettimme on valmiina kauden alkuun, jotain muutakin on kyllä vielä kerrottavana, mutta tiedotetaan siitä vielä erikseen ennen Kuopiota, virnistää promoottori Panula.

SM-sarjan nimikkoyhteistyökumppani on Motonet Oy ja sarjan nimi Motonet SM-Motocross 2016.  Muut yhteistyökuppanit ovat Ford, Autokeskus, Transitar, Värikäs, Dunlop, Motul, Oakley, KTM, FOX, Monster Energy, EVS, RaceSoCal, JPV Racing, Bahco, Huikuri Productions, Blingfactory, Team Laine, VHJ-Service, Offroadpro, RaffiGraphix, Infra Taito, Pirkan Pinnoitus, DC shoes, DirtCult.

Teksti ja kuva: SM-Motocross tiedotus
 

Uusin numero